2777
2789
عنوان

خواستگار سمج و اسکرین شات

192 بازدید | 25 پست

شرایط خودمو اول بگم

به نظرتون عقلانی این ازدواج

خودم یه پسر دارم از ازدواج قبلم

مغازه دارم شراکتی

آقا ۲ فرزند ۱ دختر کلاس اول و پسر هفتم

کارمند بیمارستان

حقوق بین ۳۰ نا ۴۰

خونه و ماشین هم نداره

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دیدار با آقا داشتم

دیدار دوم

با مادرا

تو دیوار دوم

فهمیدم که از نظر مالی آقا خیلی راضی به خرج نیست

و میخواد که کارمو ادامه برم

با وجود ۳ بچه

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

اصلا عقلانی نیست 

بدون پشتوانه و خونه دوتادبچه آورده مشخصه بی فکره

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

لطفا بگین تو شرایط اقتصادی 

کار اشتباهی نیست

بچه هاش با خودش میمونن؟علت طلاق چی بوده زن با دوفرزند جدا شده؟

آشنا همسرش رفته ترکیه

نهترجیحم اینه تو ازدواج دوم دغدغه خونه نداشتن و ماشین نداشتنش رو نداشته باشم

بچه ها مدرسه غیر انتفاعی میرن

فک نکنم چیری بمونع

بچه ها مدرسه غیر انتفاعی میرنفک نکنم چیری بمونع

درسته

من همسر خودم 31ساله

پسرمم مدرسه غیر انتفاعی میره توی شهر خودمون بهترین مدرسه اس 

حقوق همسرمم30تومنه

اما بزور قسط و همه اینا ماشین خونه رو داریم 

گرچه شهر به شهر فرق میکنه من نظر کلی رو گفتم

خدایا شکرت😍