مادرخانومی۲ مدیر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 969 عنوان بچه ها با نزدیکانتون که یک نمه خنگن چیکار میکنید | مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 24 پست ما یکی داریم همیشه حرف های خنگولانه میزنه. مثلا تو مهمونی غذا خوردم رژم پاک شد. بهم گفت چقدر بیروح شدی. قشنگ حالمو گرفت. یا موهامو رنگ کردم گفت وای چقدر بد رنگ شده. از روی بدجنسی نمیگه. خنگه نمیفهمه که هر چی به ذهنش رسید رو نباید به زبون بیاره😐 1404/08/22 | 16:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیمه_تاریک_وجود عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 2073 بنظر من خنگ و ساده نیستمیخواد بگه منم هستم و ابراز وجود کنه به این شیوه آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️ اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی
مادرخانومی۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 969 بنظر من خنگ و ساده نیستمیخواد بگه منم هستم و ابراز وجود کنه به این شیوه آخه مهربونی هم زیاد داره. بعید میدونم از روی بدجنسی بگه
abca عضویت: 1398/10/05 تعداد پست: 3297 بنظر من خنگ و ساده نیستمیخواد بگه منم هستم و ابراز وجود کنه به این شیوه آدمی که ساده نباشه خود دار تر و تو دار تر هست... کسی که همه چی رو به زبون میاره از نظر من ساده ست
مادرخانومی۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 969 اگه فکر میکنی خنگه دیگه به خودت نگیر و ناراحت نشو... دیگه اخلاقشع، اعتماد به نفست رو قوی کن آخه آدم ته دلش ناراحت میشه. حالا هر چی هم به روی خودت نیاری.
نیمه_تاریک_وجود عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 2073 آخه مهربونی هم زیاد داره. بعید میدونم از روی بدجنسی بگه نمیگم بدجنسیمیگم کمبود توجه داره میخواد با ایرادگرفتن از بقیه بگه اره منم بلدم منم هستممستقیم بهش بگو ناراحت میشی از رفتارش آتشی برکش و برخیز ز خاکستر خویش✨️ اگه جواب ریپلایتو ندادم ینی ارزش خوندن و جواب دادن نداشتی
مادرخانومی۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/01/08 تعداد پست: 969 نمیگم بدجنسیمیگم کمبود توجه داره میخواد با ایرادگرفتن از بقیه بگه اره منم بلدم منم هستممستقیم بهش بگ ... خیلی هم گفتم عذرخواهی میکنه ولی باز تکرار میکنه. هیمن الان هم یک چیزی بهم گفت ناراحتم کرد که این تاپیک و زدم.
mahtissssssss عضویت: 1403/12/08 تعداد پست: 1578 نظر منم همینهاتفاقا خنگ ماییمملت زرنگن اون اگ گیج بود هرچی میشدو تایید میکرد ن برینه بهت😂😂