2777
2789

اینکه کسی رو از دور ببینن بگن 

فلانی انقدر ادم شده باید یه کاسه روغن گذاشت جلوش یعنی چی ؟؟؟؟ 

هرچه در جستن آنی ،آنی 

من که بار اوله میشنوم 😅

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی انقد بزرگ شده که باید غذای خوب بهش داد😁😉

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

اینو نشنیدم 

ولی شنیدم قدیما هرکی سیبیلش چرب بوده یعنی پولدار بوده و غذای چرب و چیلی میخورده 

یسری ها هم با روغن هررزو سیبیلشونو چرب میکردن به معنای بزرگی و ثروتمند بودن بوده 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
بیشتر شبیه متلک هست یعنی تا دیروز نون نداشته بخوره الان مایه دار شده و جا داره ازش پذیرایی خوب بکنیم

یعنی قبلا گدا بوده الان پولدار شده ؟؟؟ 

هرچه در جستن آنی ،آنی