2777
2789
عنوان

موی سفید💔

95 بازدید | 9 پست

بچه‌ها من ۲۰ سالمه اما امروز که داشتم موهامو شونه میکردم دیدم بالای ده تا موی سفید دارم وزنمم اول ۵۳ بود کشیدم شده بودم ۴۵ سر اتفاقای گذشته خیلی غصه خوردم و حالا بدنمم درگیر شده خیلی قلبم شکست نمیخام اخه من مگه چند سالمه هنوز زودمه چیکار کنم قرصی یا داروی گیاهی ای بهم پیشنهاد بدین درمان کنم خودمو 

دارو نمیخواد فقط باید حرص و استرس و بزاری کنار منم بیستم

اول لاغر شدم آب شدم موهام بی جون شد و تار موی سفید دیدم بعدم صورتم پر جوش شد

تااازه داره بهتر میشه بعد شیش ماه از داستان 

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مو سفید شدن که غصه نداره فوقش رنگ میکنی 

من از شما کوچیک ترم پوستم خراب شده🙂

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

عزیزم دارو نداره

یعنی داره ولی قرص نیست

دارو روانته

همین الان دستتو بذار رو زانوت ی یاعلی بگو

ب خودت برس

ی باشگاهی ثبت نام کن

سرتو شلوغ کن

نذاره فکرا اینجوری پدرتو دربیارن عزیزم

بخاطر اضطراب و خود خوری های شدیده که داری سعی کن خودتو با یچیز سرگرم کنی تا زیاد فکر و خیال نکنی

اره میدونم اما حس ناکافی بودن جلومه گرفته هرکاری میخام بکنم این حس لعنتی نمیذاره میترسم از اینکه برم سرمار میترسم از اینکه با کسی ارتباط بگیرم حتی سرهمین دانشگاه نرفتم دو ساله

دارو نمیخواد فقط باید حرص و استرس و بزاری کنار منم بیستماول لاغر شدم آب شدم موهام بی جون شد و تار مو ...

میدونم اما هرکاری میکنم نمیتونم یهم به خودم میام میبینم دارم به اون اتفاقا فک میکنم نمیدونم چیکار کنم جوونیم سوخت

مو سفید شدن که غصه نداره فوقش رنگ میکنی من از شما کوچیک ترم پوستم خراب شده🙂

اینکه شما یه دردی رو داری دلیل نمیشه درد بقیه کم بنظر بیاد تو توی دنیای و قلب کسی نیستی که درک کنی

اینکه شما یه دردی رو داری دلیل نمیشه درد بقیه کم بنظر بیاد تو توی دنیای و قلب کسی نیستی که درک کنی

نه عزیزم صرفاً جهت دلداری بود بد برداشت نکن 

میگم برا یکی رو مو تاثیر میزاره یکی رو پوست یکی جسمی...

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿