بچهها من ۲۰ سالمه اما امروز که داشتم موهامو شونه میکردم دیدم بالای ده تا موی سفید دارم وزنمم اول ۵۳ بود کشیدم شده بودم ۴۵ سر اتفاقای گذشته خیلی غصه خوردم و حالا بدنمم درگیر شده خیلی قلبم شکست نمیخام اخه من مگه چند سالمه هنوز زودمه چیکار کنم قرصی یا داروی گیاهی ای بهم پیشنهاد بدین درمان کنم خودمو
یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿
بخاطر اضطراب و خود خوری های شدیده که داری سعی کن خودتو با یچیز سرگرم کنی تا زیاد فکر و خیال نکنی
اره میدونم اما حس ناکافی بودن جلومه گرفته هرکاری میخام بکنم این حس لعنتی نمیذاره میترسم از اینکه برم سرمار میترسم از اینکه با کسی ارتباط بگیرم حتی سرهمین دانشگاه نرفتم دو ساله
اینکه شما یه دردی رو داری دلیل نمیشه درد بقیه کم بنظر بیاد تو توی دنیای و قلب کسی نیستی که درک کنی
نه عزیزم صرفاً جهت دلداری بود بد برداشت نکن
میگم برا یکی رو مو تاثیر میزاره یکی رو پوست یکی جسمی...
یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿