2777
2789
عنوان

هفته ۲۳ بارداری و لکه خون کوچیک

935 بازدید | 5 پست

بچه ها من امروز پیاده روی داشتم البته زیادم نبود ۲.۷ کیلومتر اما سربالایی بود  یه کم تند رفتم

و بعدش برا اولین بار در بارداری رفتم پام (نه بیکینی فقط پا) رو اپیلاسیون خیلیم دردم نگرفت همیشه خیلییی درد داشت این سری خیلی کمتر اذیت شدم. بعدش روی لباس زیر یه لکه خونی قد یه عدس دیدم. به اضافه کلی ترشح بیرنگ (من تا الان خیلی کم ترشح داشتم) با توجه به اینکه قبل اپیل و بعد پیاده روی ها رفته بودم خودمو چک کرده بودم و چیزی نبود. ایا فقط درد اپیل ممکنه ادمو به لکه بینی بندازه..؟

الانم بستنی خوردم الحمدلله دخترم داره جفتک میندازه

درد و انقباضم ندارم الحمدلله

چیکار کنم به نظرتون خطرناکه؟

دو هفته پیش طول سرویکشم از رو شکم ۳۷.۵ بود و جفت هم بالا بود الانو نمیدونم

صدبار با دستمال هم خودمو وارسی کردم هیچی نیس دیگه خدا رو شکر

حالا باید برم سونو یا نه؟

با کریمان کارها دشوار نیست... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما از دکترت بپرس..خواهر شوهر من لکه خون دید رفت دکتر تا کیسه ابش یه سوراخ کوچیک شده..خدا بهش رحم ک ...

بعد که فهمید سوراخ شده چکار کرد تا بمونه بچه؟؟

با کریمان کارها دشوار نیست... 
بعد که فهمید سوراخ شده چکار کرد تا بمونه بچه؟؟

بستریش کردن ..گفتن اگه از امشب تا فردا صیح سرم ها جواب داد که هیچ وگرنه آب کیسه به مرور تموم میشه و بچه از بین میره.که خدارو شکر سرم ها جواب داد..

ولی شما بد به دلت راه نده لکه بینی دلایل زیادی داره فقط بررسی کن که خیالت راحت شه

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹