2777
2789
عنوان

خوابیدن در بارداری

124 بازدید | 21 پست

سلام مامان خانوما 😍😍

من از فردا وارد سه ماه دوم بارداری میشم همش نگران خوابیدنمم

من شبی صد دفعه پهلو ب پهلو میشم

از این به بعد  باید تو خواب برا هر ب پهلو چرخیدنی بشینم بعد پهلوم رو عوض کنم؟ خیلی سخته اخه

مثلا ب پهلو چپ خوابیدم بشینم بعد ب پهلوی راست بخوابم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن باباااااااینقد به خودت سخت نگیرفقد رو کمر دراز نکش و سعی کن رو شکمت نیوفتیهمینلازم نیست بشینی پهلو ...

تاحالا باردار بودی؟ 

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

ن باباااااااینقد به خودت سخت نگیرفقد رو کمر دراز نکش و سعی کن رو شکمت نیوفتیهمینلازم نیست بشینی پهلو ...

یعنی تو خواب آروم از چپ ب راست بچرخم اشکال نداره؟

اخه چند وقت پیشا یکی از آشناهامون بند جفت بچه رو خه کرده بود

یعنی تو خواب آروم از چپ ب راست بچرخم اشکال نداره؟اخه چند وقت پیشا یکی از آشناهامون بند جفت بچه رو خه ...

حتما بشین بعد بچرخ مخصوصا ۳ ماهه اخر 

الان اروم بچرخ هرچند که اینم توصیه نمیشه 

من چند شب پیش بدون اینکه بشینم چرخیدم یه دلدرد بدی گرفتم 

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

یعنی تو خواب آروم از چپ ب راست بچرخم اشکال نداره؟اخه چند وقت پیشا یکی از آشناهامون بند جفت بچه رو خه ...

ن بخدا اینا همش چرت و پرته ک میگن باید بشینی

من خودم باردارم

7ماهه ام تاحالا اینجوری ک شما میگین نخوابیدم

از دکترتم بپرس

اینکه بند ناف دور گردن بچه میپیچه دلیلش خوابیدن شما نیست

باردارم عزیزم

پس رعایت کن خودتم 😁

من سر بارداری اولم اگه نمینشستم اصلا نمیتونستم بجرخم ماه های اخر 

سر اینم چند شب پیش چنان دلدردی شدم تمام عضلات شکمم کش اومد انگار 😯