2777
2789

[QUOTE=401197754]اصلا نگران نباش سوال تخصصی ک نشه جواب بده نمیپرسن فقط میخوان بفهمن بچه عادی هست یانه [/QUOTE میگن فرق چوب و شیشه چیه اخه هنوز شیشه نمیفهمه چوب نمیفهمه

خب چیکار کردی بردیش

خخخ نخ بابا باهوشه فقط چرت پرت جواب داده بوده انقدر شنوایش قوی ولی هر چی میگفت بگو کدوم گوشت الان صدا میده یا نمیگفت یا اشتباه میگفت گفتن نمیشنوه باید ببری عمل ، فرستادن جای دیگه این دفه بهش جدی تذکر دادم حواست جمع کن وگرنه میبرن عمل که درست گفتش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این دفعه چطوری یادش دادی که جواب دادا

دیگه شنیدن که میشنید خجالت میکشید بگه ، چون من قبلا پیش دبستانی یا مهد نفرستاده بودم بخاطر اون بلد نبود ولی شکر خدا معلم کلاس اول خیلی خیلی خوب بود و درسش خوبه

۵سالو سه ماه مهد میرف امسالم پیش بود اره حرف میرنه ولی غلط غلوطم داره

دختر من نمیتونه اتفاقات روز رو گزارش بده یا نمیتونه پیوسته حرف بزنه پسرت شعر حفظه

دختر من نمیتونه اتفاقات روز رو گزارش بده یا نمیتونه پیوسته حرف بزنه پسرت شعر حفظه

اره حفظه بعنی چی نمیتونه؟نثلن میکه نمیدونم یا یادم تیس؟یا جمله بندی نداره ببین بیشتر کارهای عملی بهشون میذن میگن انجام بدن 

نفرستادی پیش ۲؟

اره حفظه بعنی چی نمیتونه؟نثلن میکه نمیدونم یا یادم تیس؟یا جمله بندی نداره ببین بیشتر کارهای عملی بهش ...

چرا الان پیش دو میره جمله بندی کامل نمیتونه بگع شعر حفظی هم میپرسن ازشون

سوالاشون چیه تو سنجش

سوالات بسیار ساده که بچه های عادی میتونن جواب بدن شمارش تا پنج رنگای اصلی اسم بعضی حیوانات مفهوم بالا وپایین مثلا یه تصویر که توپ روی میزه نشون میده میگه توپ کجاست باید بگه روی میز