2777
2789

سه تا دندونمو انجام داد قراره بقیشم انجام بدم 

یکم از زبونم زخم شد چون اصلا رو زبونم تسلط ندارم😐 فوبیا دارم سوراخ شه سر همین هی میره سمت مته 

بعد الان قراره بقیشم انجام بده میترسم زیر زبونمو سوراخ کنه رگاش پاره شن

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نفس عمیق بکش تکون نخور چیزی نمیشه من الان نزدیک دو ماهه میرم میام

هرچی بیشتر سعی میکنم زبونم نره سمت مته بیشتر خودش میره 

کنترلشو از دست میدم🥲

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

منم هیلی میترسم دوتا دندون درست کردم حیگرم دراومد

واسه من الان سه تا درست کرد با اینکه سرعتش زیاد بود ولی پیررر شدممم

بهش بگو ناخوداگاه زبونتو میبری سمت دستگاه بیشتر حواسش باشه

خودش هی میگفت نیار نیار ولی دست من نبود 

آخر یکم کنارش زخم شد

فکر نکنم شدنی باشه.

مته به زبونت بخوره و یه خراش کوچیک برداره فوری زبونتو عقب می‌کشی. یعنی زبونت همونجا نمی‌مونه که اینقدر پیش بره مته تا کامل سوراخ شه. مته هم با یه برخورد نکی‌تونه کامل سوراخ کنه

🤣😂😂😂وای دکترت چیزی نمیگه

چرا اول خیلی مهربون بود هی میگفت دختر خوب و حرف گوش کن و... 

یهو آخراش سگ شد😂💔

فکر نکنم شدنی باشه.مته به زبونت بخوره و یه خراش کوچیک برداره فوری زبونتو عقب می‌کشی. یعنی زبونت همون ...

منم چنین تصوری داشتم ولی گفت 

زبونتو عقب ببر باز سوراخ میشه شرمندت میشم بعد من خودمم فوبیاشو همیشه داشتم همین جمله کافی بود ک استرس بگیرم کنترل حرکت زبونمو از دست بدم😑😂

بعد الان اومدم تو نی نی سایت سرچ کردم دیدم یکی گفت دکتر زیر زبونمو سوراخ کرد رگش جوری پاره شد ک مجبور شدن کارو متوقف کنن😐😐

الان مثل سگ استرس دارم منتظرم نوبتم شه