2777
2789
عنوان

التماستون میکنم

215 بازدید | 28 پست

سلام دوستان من حالم خیلی بده به شدت تپش قلب و استرس و دلشوره دارم. تو سونوگرافی یه توده توی سینم تشخیص داده شده

برام نمونه برداری نوشتن

شما رو به اون خدایی که می پرستید

شما رو به هر چیز و هر کسی که براتون مقدس و عزیزه قسم میدم برام دعا کنید نتیجه نمونه برداری خوش خیم باشه

حالم روحیم خیلی بده! خیلی....

همش دارم فکر میکنم اگه زبونم لال خدایی نکرده توده بدخیم باشه بعدش من چطور زندگی کنم؟! آخه من اضطراب و وسواس فکری هم دارم و دارو میخورم واقعا زندگی بعدش برام خیلی سخت میشه

آخ خدای من به من کمک کن😭😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اگه دعام مستجاب میشد که اینقد بدبخت نبودم خواهر 

ان شاءالله خدا شفا بده بهت 

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

من اگه دعام مستجاب میشد که اینقد بدبخت نبودم خواهر ان شاءالله خدا شفا بده بهت

منم از این حرفا زیاد میزدم الان این مشکل که پیش اومده پشیمونم

میگم خاک بر دهنم کاش لال بودم اینقدر ناشکر نبودم

خدا منو ببخشه و به ضعف و ناتوانی من رحم کنه

منم از این حرفا زیاد میزدم الان این مشکل که پیش اومده پشیمونممیگم خاک بر دهنم کاش لال بودم اینقدر نا ...

نگران نباش شاید کیست باشه که درمان خاصی نداره خودش خوب میشه

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

سلام نگران نباش عزیزم اولا که امیدوارم هیچ چیز مهمی نباشه بعدشم مطمعن شو جایی که رفتی سونو انجام دادی جای معتبریه مخصوصا دکتر ولوازمشون باید تخصصی اینکارو انجام بدن