2777
2789
عنوان

التماستون میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 28 پست
احتمال خیلی زیاد توده فیبروم آدنوم هست که خوش خیم و در خانمها شایع هست نگران نباشید. صلوات فرستادم ب ...

ممنون عزیزم خدا به شما و خانواده ات سلامتی بده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جواب سونو رو بخون ببین توضیحات دکتر چی هست نگرانی نداره کمی قوی باش ۳ سال پیش مامان منم درگیرش شد الان صحیح وسلامت مثل شیر داره میگرده تازه بدخیم بود الان همه چی درمان میشه اصلا خودتو اینقدر ناراحت نکن.

سلام نگران نباش عزیزم اولا که امیدوارم هیچ چیز مهمی نباشه بعدشم مطمعن شو جایی که رفتی سونو انجام داد ...

مرکز تصویر برداری دکتر گیتی رفتم که از مراکز معتبر هست

جواب سونو رو بخون ببین توضیحات دکتر چی هست نگرانی نداره کمی قوی باش ۳ سال پیش مامان منم درگیرش شد ال ...

خوندم دیگه نوشته مشکوک و باید نمونه برداری بشه

بعدش به دوتا جراح عمومی هم نشون دادم گفتن مشکوکه و باید نمونه برداری بشه

خدا رو شکر که مادرتون سلامتیشو به دست آورد

مادرتون پیش کدوم دکتر میرفت؟

من یادمه برای مامانمو که دکتر نوشته بود بدخیمه ولی نگران نباش نمونه برداری هم اگر بخوان بکنن هیچ ترسی نداره خیالت راحت میشه ولی بنظر من با چنتا دکتر دیگه هم مشورت کن نظر اونا رو هم بپرس همیشه بعد تصمیم نهایتو بگیر.سراغ دکترایی برو که پولکی نباشن

عزیزم اول آروم باش

نمیخوام امید الکی بدم بهت

رو راست بهت میگم روشن بشی... اولا که ان شالله الکیه و هیچیت نیس

دوما که در بدترین حالت سرطان سینه جزو درمان پذیرترین بیماری هاست

دوما الان دور و بر من یه نفر سرطان بدخیم تیروئید گرفت درمان شد کامل

یه نفر سرطان بدخیم رحم گرفت کامل درمان شد حتی به ریه و کبدشم زد

پس ارامشتو حفظ کن چون با توکل بخدا حل میشه چون جای خطرناکی نیس 

دکتر علی بخشی خیلی انسان شریفیه تشخیصش هم عالی مطبش تو خیابون جمالزاده بالای بولوار هست اگر دوست داشتی برو پیشش شنبه دوشنبه وچهارشنبه ها هست بعدازظهرها تا ساعت ۹ شب گاهی تا ۱۰ هم مریض داره

عزیزم اول آروم باشنمیخوام امید الکی بدم بهترو راست بهت میگم روشن بشی... اولا که ان شالله الکیه و هیچ ...

با وجود اضطراب و وسواس فکری عمرا من بتونم روحیه داشته باشم

من از قبل این قضیه داروی اعصاب میخوردم حالا که اینم اضافه شد

دیگه فاجعه شد