2777
2789
عنوان

وووووو پامپ واقعیه فک میکردم سرکاری باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 44 پست
یعنی امثال شما حاضرید همه حق و حقوقتون رو بدید که یوقت مجبور نباشید مخارج خودتون رو بدید؟

بحث مخارج نیست بحث اینه خانومای ایرانی هم دوست دارن مثل غربی ها همه مدل آزادی داشته باشن هم دوست دارن مثل ایران حمایت از سمت مرد داشته باشن ینی هرجا بنفعشونه اینوری آن هرجا بنفعشونه اونوری 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بحث مخارج نیست بحث اینه خانومای ایرانی هم دوست دارن مثل غربی ها همه مدل آزادی داشته باشن هم دوست دار ...

الان خیلی از خانم‌ها شاغل هستن هم پای مردها کار میکنن عزیزم 

مطمئن باش وقتی خانمها حق و حقوق واقعی‌شون رو بدست بیارن خودشون برا مستقل بودن انگیزه پیدا میکنن

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

گفتم اینا موارد استثناست قانون براساس کلیاته

با استثنا و کلیات گفتن نمیتونبد توجیه کنید عزیزم 

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

اسی پامپ چیه از کجا دانلود کمم

الان بهت لینک میدم یه بازیه ولی خیلی سخت پول میده ولی میلی گلد راحتتر  بهت پول میده 

میلی گلد و از بازار نصب کن کددعوت milli-lgvxt 

بزن همون اولش 60 هزار تومن بهت میده هریک نفر هم دعوت کنی 120 هزار تومن میده

کد دعوت حتما بزن نزنی هدیه اولیه رو نمیده

چجوریه بازیش؟میشه یه توضیح بدی؟

باید پیش بینی قیمت کنی یکم شانسیه خیلی سخت پول کم بدست میاد اگه میخای لینکشو بدم 

ولی یه برنامه هست میلی گلد میتونی از بازار نصب کنی 

فقط باید کددعوت بزنی همون اولش 60 هزارتومن بهت میده هر یکنفرم دعوت کنی 120 هزارتومن میده

کددعوت میلی گلد milli-lgvxt 

همون اول موقع ثبت نام کد دعوت و باید بزنی

بله توهین کرد و سریع قفل کرد باز دم شما گرم مودبانه بحث میکنی

خواهش میکنم عزیزم خصومت شخصی که نداریم با هم 

بحث میکنبم با دیدگاه هم آشنا میشیم 

خانمها هم‌ تو طول تاریخ بهشون ظلم زیاد شده واسه همین اگه حس کنن کسی برابری رو قبول نداره عصبی میشن شما به دل نگیر ❤