2777
2789
عنوان

وووووو پامپ واقعیه فک میکردم سرکاری باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هر چیزی که میشنوی فکر هم میکنی یا فقط تکرار میکنی؟؟ 

اون دیه که همش مال زن نیست یک هشتمش به زن میرسه یعنی 200 میلیون😂😂

دیه جنین دختر چرا باید نصف جنین پسر باشه؟  نکنه دیه جنین پسر هم به زنش میرسه؟ 🤣 

با کامنت اخرت فهمیدم کلا عقل نداری

پدری که حقوق بازنشستگی نداره یعنی اموال نداره؟😂😂😂😂

اتفاقا پول تو شغل ازاده

اصلا فرضا مال و اموال زیادی نداشته باشه چرا باید دو برابر رو پسر ببره و دختر که اسیب پذیره اواره خیابونا بشه؟؟؟

کدوم سازمان حمایت از زنان؟؟؟ کدوم پول؟؟؟ از کجا حرف میزنی؟؟؟

دیگه کامنتت رو باز نمیکنم چون اندازه خ... هم عقل و فهم نداری

به هر چیزی که میشنوی فکر هم میکنی یا فقط تکرار میکنی؟؟ اون دیه که همش مال زن نیست یک هشتمش به زن میر ...

@عشق_جاانم‍ 

باسواد

زن میتونه مهریه اشو بزاره اجرا اونوقت اولویت با مهریه هست اول مهریه زن رو از دیه میدن بعد اگه چیزی تهش موند ارث تقسیم میشه

@عشق_جاانم‍ باسواد زن میتونه مهریه اشو بزاره اجرا اونوقت اولویت با مهریه هست اول مهریه زن رو از دیه ...

مگه همه زنها یه تعداد خاص مهریه دارن؟

همونم دارن به زور میکنن ۱۴ تا

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

با کامنت اخرت فهمیدم کلا عقل نداریپدری که حقوق بازنشستگی نداره یعنی اموال نداره؟😂😂😂😂اتفاقا پول ت ...

گ م شو بابا باز نمیکنم باز نکن تو پریدی اومدی اینجا داری زر زر میکنی انگار من منتظر کامنت های اینم گمشو همون خراب شده ای که با یه پسر رفتی سر قرار دنگ خودتم حساب کردی اونوقت میفهمی اینجا کجاست

اومدیم و مهریه یه زن ۱۴ تا بود 

زیر دومیلیارد بهش برسه ؟؟؟

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

همون 14 تارم بگیره دیگه چیزی از دیه باقی نمیمونه

دیه جنین پسر چرا بیشتره ؟

گ م شو بابا باز نمیکنم باز نکن تو پریدی اومدی اینجا داری زر زر میکنی انگار من منتظر کامنت های اینم گ ...

یعنی امثال شما حاضرید همه حق و حقوقتون رو بدید که یوقت مجبور نباشید مخارج خودتون رو بدید؟

دیه جنین پسر چرا بیشتره ؟

دیگه قانون وقتی گذاشته میشه بیشتر ب کلیات توجه میکنه اینا موارد استثنا هستن بصورت کلی دیه کرد دوبرابر گذاشته که با مردنش نان آور خونه از بین میره خانواده بتونه خودشو جمع و جور کنه

دیگه قانون وقتی گذاشته میشه بیشتر ب کلیات توجه میکنه اینا موارد استثنا هستن بصورت کلی دیه کرد دوبراب ...

جنین پسر مگه نان اور خانواده هست؟😐😐

این چه حرفی بود زدی؟