2777
2789
عنوان

داییم همش میخواد بیاد خونه ما

163 بازدید | 16 پست

خونشون یه شهر دیگست و مجرده ماهی یه بار میاد تنهایی با خانوادش ینی پدربزرگم اینا نمیاد اونا چند روز پیش اینجا بودن این دوباره میخواد بیاد اینجا و خیلیم ادم پروییه خودش دستور میده فلان غذا رو برام درست کنید فلان میوه رو برام بخرید فلان چیز و برام بخرید قلیون برام بیارید چکار کنیم از دستش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی خواهرزاده منم اینطوری فکر میکنه...نرم پس

آره زیاد نرو حرمت خودتو نگه دار

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

مگه کارو زندگی نداره درس نمی‌خونه یا سرکار نمیره نهایت اینه اگه بیکارو بیعاره  تنها راهش اینه بدستوراتش عمل نکنین و مادرت  همش نصیحتش کنه برو درس بخون سر یکاری برو اینجوری خود بخود از  خونتون زده میشه اگرم کار می‌کنه یا درس میخونه و مثلا ماهی چند روزه تحملش کنید دیگه فقط دستوراتش رو انجام ندین 

حق داری عصبی باشی ما هم مجرد بودیم همچین فامیلایی داشتیم پررو مجرد و پر رو با خانواده چتر میشدن امر و نهی رو می بینه که میاد

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم