2777
2789
عنوان

خانمای باردار بیاین لطفانگرانم

78 بازدید | 14 پست

19 هفته م،امروز ترشح داشتم مثل حالتی که خون پریود بیرون میاد و حس میکنیم ولی خب لک و اینا نبود بی رنگ و معمولی بود فقط حالت بیرون اومدنش اونجوری بود نمیدونم متوجه منظورم شدین یا نه، بعد دیگه چیزی نیومد قبل از بارداری هم از این ترشح ها قبل از پریود داشتم،الان نگرانم خدایی نکرده از کیسه آب نیست که؟ میترسم 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

فک نکنم خطرناک باشه چون منم ترشحات دارم 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

منم هفته ۱۹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فک نکنم خطرناک باشه چون منم ترشحات دارم

قبلا هم داشتم ولی کمتر،دیشب هم شیاف واژینال گذاشتم برا عفونت،ممکنه از اون باشه؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی نیست منم دارم چندین بارم داشتم

کاش واژن ترشح نداشت تو بارداری راحت بودیم 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قبلا هم داشتم ولی کمتر،دیشب هم شیاف واژینال گذاشتم برا عفونت،ممکنه از اون باشه؟

قطعا از شیافه 

عفونت چی داری؟ شیاف دکتر داده؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قطعا از شیافه عفونت چی داری؟ شیاف دکتر داده؟

فکر کنم قارچی باشه آخه بو نداره فقط خارش و سوزش وبی رنگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره خیلی بده روم نمیشه ب دکترم بگم چکار کنم نداشته باشیم اونوقت میگ چقد غر میزنی همش ادم دلهره میگیر ...

نه من روم میشه بگم فقط خیلی دلهره میگیرم شما چند هفته ای

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ترشحات بی رنگ وبو باشه مشکلی نیس،ولی اگه خونی باشه حتما برودکتر حداقلش میخاد شیاف بده

نه لک و اینا نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40