2777
2789
عنوان

چه جوری با مشکلاتتون کنار اومدین

164 بازدید | 35 پست

تو رو خدا بگین

من دارم دیونه میشم

هي به خودم تلقين میکنم که دیگه باهاش کنار بیا هي هر روز منتظر تموم شدن این مشکل نباش ولی اصلا فایده نداره 

چه جوری خودم بزنم به بیخیالی 

یه مدت بیخیال میشم راحت زندگیم میکنم

ولی دوباره بعد یه مدت میزنه سرم

روانی شدم فک کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بیخیال نیستم. فقط تمام تلاشم رو میکنم واسه حل کردنش. مدام ذهنم دنبال راهیه واسه تموم کردنش. ولی اگر بدونم واقعا نمیشه یا از عهده من خارجه یا نیاز به زمان داره یا هر چیز دیگه ای که واقعا نمیتونم نقشی توش داشته باشم خودخوری نمیکنم میگم تلاشمو کردم و از پسش برنیومدم 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خیلی وقتا کنار نیومدم با خیلی چیزا فقط کمرنگ شدن 

ولی خب بعضی از مشکلات رو میشه با علم به اینکه میدونی بهت آسیب نمیزنه و تحت کنترل توعه حل کنی

مثلا اینکه بدونی فکر کردن به دوستت باعث ناراحتیت میشه چون چه میدونم همیشه بهت تیکه انداخته و تو نتونستی جواب بدی

حالا اینکه بدونی این قضیه دیگه تموم شده و تو دوستتو کمتر میبینی و دیدن و ندیدن اون تحت کنترل توعه و توام داری رو خودت کار میکنی باعث میشه یکم حس بهتری داشته باشی

این البته تجربه ی شخصیم بود فکت نیست 

نمازمدیتیشنبیرون رفتننوشتن هر چی ب ذهنت میاد چند روزرقصیدن

خدا بزنه کمرم

نمازهم نمیخونم

اینقد بی اعصاب و روان شدم

خدا سعادت نمازهم ازم گرفته

یه بار میخونم صد بار نمیخونم 

خیلی ریختم بهم