2789
عنوان

کات چهارساله

75 بازدید | 6 پست

سلام دخترا تو تاپیک های قبلی ازش گفته بودم چقدر خیانت کار و عوضی بود چقدر با احساس من بازی کرد 

بعد دشب من شنیدم میخواد رلشو نامزد کنه دنیا تو سرم خراب شد رفتم پیام دادم بهش گفتم راسته گفت آره منم گفتم قشنگیش بهتر از من هیکلش یا نجابتش بعد گفتم ب مامانت همه چیو میگم گفت ب چپم و بلاکم کرد مامانش یعنی عمم خلاصه دیگه نتونستم تحمل کنم رفتم همه چیو ب خواهرم گفتم کلا تو خانواده ای هستم ک این چیزا واقعن عیب و اینکه چهار سال پیش خواهرم فهمید و گفت ولش کن اشتباه کردی ولی من احمق باز ا ترس همه قایمکی باهاش چت داشتم خلاصه خواهرم رفت هزار تا حرف بارش کرد گفت من دوسال میخاستمش بعد سر گوگاری خودش همه چی تموم شد در واقع پاک تر از من براش نبود اجیمم گفت تو آیی دوره زمونه اگه تونستی پاکی اینو پیدا کنی گفت واسه من بهترین دختریع که تو عمرم دیدم و .... خلاصه شرایط اینطوری شد واقعن اصن نمی دونست چطوری با اجیم حرف بزنه می‌گفت گی بزن در دهنت اجیم گفت چی اینو میخواستی ی دختر بازو 

واقعن خیلی حالم بده میشه کمکم کنید بهم بگید چیکار کنم زودتر فراموش بشه

بدترین کار دنیا رو کردی ک رفتی بهش پیام دادی و خودتو کوچیک کردی الان فکر میکنه گوه خاصیه باید کاملا بی اعتنایی میکردی 

الان پیام دادن تو چ چیزیو درست میکرد ک رفتی بهش پیام دادی اصلا کارتو متوجه نمیشم

الانم بهترین کار بی اعتنایی محض هست دیگ هیچ صحبتی ازش نکن راه هم نمیخواد گذر زمان فراموش میشه همه چی خودتم ی روزی ازدواج میکنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گذر زمان فقط میتونه کمکت کنه و اون نفرتی که نسبت بهش داخلت ایجاد شده

ولی اینو بدون رل زدن داخل دانشگاه ، محل کار ، شهر کوچیک و فامیل خریت هس چون هم بحث آبرو هس هم بحث اینکه همیشه جلو چشماته

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

تو فامیل رل زدن آخر و عاقبتش بهتر از این نمیشه تازه این اولشه

دیگع آخراش بود بعد چهار سال دیگه اصلا متنفرم ازش والا منم اهل رل اینا نبودم فقط دوست داشتم عشقم جوری بود ک هم چشمام کور شده بود هم گوشام

گذر زمان فقط میتونه کمکت کنه و اون نفرتی که نسبت بهش داخلت ایجاد شدهولی اینو بدون رل زدن داخل دانشگا ...

کاش هیچوقت این اشتباهو نمی‌کردم دختر پاکی بودم گول خوردم فکر کرم واقعن دوستم داره