2777
2789
عنوان

جاری عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئنی کار جاریته؟ بهترین راه تنها نرو با همسرت برو با همسرت بیا . تحویل هم نگیر هز چی مهربون باشی ا ...

ارع یه بار شنیدم گفتم محلش ندین یه بارم شنیدم گف زمان ما اینهمه برا من هزینه نکردن این ولخرجه

تویی که این امضا رو میبینی یه صلوات برای سلامتی آقا امام زمان بفرست🙏🏻🌹

میدونی چکار میکنه .حرفی که تو اصلا نزدی طبق مخیله خودش دوتا میزاره روش میره میگه تو گفتی ،باهاش نشست ...

نمیترسه ضایع بشه؟،حالا یه سوال چرا اگه من بدشون بگم کسی قبول نمیکنه،نه اینکه بگما بحث شانسو میگم 

بیخیال تورو خدا، من دیروز انقدر به رفتارای مادرشوهرم فکر کردم یهو حالم بد شد، رفتم دکتر گفت فشارت ...

اخه دختر ،جاری عوضیم واقعا رو مخه داشت تهمت میزد ک انگشترشو من برداشتم برادرشوهرم کیفشو گشت دید اونجاس

نمیترسه ضایع بشه؟،حالا یه سوال چرا اگه من بدشون بگم کسی قبول نمیکنه،نه اینکه بگما بحث شانسو میگم

نه چرا بترسه .اصولا اونو قبول میکنن حرفاشو چون شوهرش یه جوری اینو انداخته تو دهن مادرو پدرش که زنم شما خیلی دوست داره