2789

سلام رفیتیم واسه طلاق گرفتن طلاق توافقی حتی امضا هم کردیم ثبت کردیم مونده مشاور برا سه شنبه ک دوجلسه ک تک ساعت جلسه تموم میشه البته از 5جلسه 2جلسه هس بعد امضا کردن من بهش پیام دادم و این حرفا گفت من نمیخواستم طلاق بدم من الان الان زندگیمو دوست دارم گفت ک تو هم ب خانوادت بگو ک نمیخوام طلاق بگیرم منم بگم من گفتم چجوری بهشون میگی میگه میگم تو نمیخوای طلاق بگیری میخوای زندگی کنی منم دوسش دارم و زندگی میکنم باهاش خب این ب کنار بهش گفتم اسم منو نیاره میگع نمیشه میدونن چی مشکل این من خیلی میخوام ب زندگیم برگردم اما نمیتونم ب خانوادم بگم چون بد طرف خیلی گفتم حرفی ندارم بگم میخوام بگردن این حرف ب خودشم گفتم اما من خیلی پشیمون چرا اون کارو میکنم بنظرتو مشاور میتونو مارو بهم برسون تو دوجلسه نیم ساعته  

مشکلتون چیه؟؟؟

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

چرا تا این مرحله رفتید

احساسی تصمیم نگیر 

علت طلاق چیه

حل شده؟؟؟

هر چقدر گذشته ها بد بوده ولی....  باز نیست مثل ما توی این محدوده....                   همه چیزو واسه اینکه دلت کنار دلم باشه من ساختم...    کی گفته اونایی که مال همن اونایی که عاشقن باختن؟!........                    اما من باختم💔💔     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا تا این مرحله رفتیداحساسی تصمیم نگیر علت طلاق چیهحل شده؟؟؟

فقط احساسی پیش رفتیم میگن با جهل ب قیامت میرن مار ما هم اینطوری شد دخالت خانواده و یکم اخلاق تند پسره

در دشمنی حدنگه دارید که وقت دوستی شرمنده نشید

حرف بادهواس عزیزم برو بگو اشتباه متوجه شده بودم 

ولی سعی کنید مشکلی که باعث طلاقتون بود روحل کنید بایک جلسه م حل نمیشه حداقل پنج شش جلسه ادامه بدین

مطمئن باش اگه بخاطر حرف خانواده و مردم جدابشی همین مردم وخانواده ت پسفردا بدبختی تو رو گردن نمیگیرن 

پی نوشت : به شوهرت نگو پسره ! بااحترام صداش کن، از دورو بریاتم نظرنخواه که دخالتشون کم شه، ازمتخصص فقط کمک بگیر

من به چشمهای بی قرار تو قول می دهم، ریشه های ما به آب، شاخه های ما به آفتاب می رسد، ما دوباره سبز می شویم🌱

همو خیلی دوست داریم دخالت خانوادت اونم شدید بعد پسره یکم اخلاق تنده اما انقدر ها هم بد نیس

تک پسره؟؟؟

بهش بگو باید بتونی با خانوادت صحبت کنی ک دخالت توی رابطمون نکنن 

اگه تونست خودشو تغییر بده شماهم باهاش ادامه بده 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

اگه همو دوست دارید و نمیخواهید جدا بشید و با هم سازگارید به بقیه چه ربطی داره که بخواهید واسشون توضی ...

خانواده م نمیزاره خیلی راضی ب طلاق چون انقدر بد گفتم ازش اینطور شد واقعا نمی خواستم اینطور بشه فقط میخواستم همیشه حق با من باشه

تک پسره؟؟؟بهش بگو باید بتونی با خانوادت صحبت کنی ک دخالت توی رابطمون نکنن اگه تونست خودشو تغییر بده ...

اره 

میگه خانواده ت زیاد دخالت کردن اگه بگم دروغ میگه خودم دروغ گفتم خانواده منم دخالت داشت

اره میگه خانواده ت زیاد دخالت کردن اگه بگم دروغ میگه خودم دروغ گفتم خانواده منم دخالت داشت

خب پس جفتتون حق دارین

دخالتشون چی بوده مثلا؟

در دشمنی حدنگه دارید که وقت دوستی شرمنده نشیدحرف بادهواس عزیزم برو بگو اشتباه متوجه شده بودم ولی سعی ...

میترسم مشاور طلاق بیشتر هول بده جلو ک طلاق بگیرین چون نمیتونم ب خانوادم بگم میخوام با مشاور رفتن بگم مشاور نذاشت طلاق بگیریم