2777
2789
عنوان

خانوما کمک

88 بازدید | 16 پست

سلام دیشب یه زوج از اقوام همسرم مهمون ما بودن شام وپذیری کردم متلسفانه آخر شب دیدم خانمه با میز وسط پذیرایی در گیره زیر نظرش داشتم شب موندن صبح ساعت ده بعد از صبحانه رفتن رفتم سراغ میز روی میز کلا جای انگشتانش لک انداخته بود،پاک کردم دیدم کنار میزمو کلا کنده به همسرم گفتم وتوضیح دادم اما انگار نه انگار بنظرتون چی  به این زنه بگم حالم بده انگاری دزد زده بهم از محبتم سوءاستفاده می کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیمار بوده . احتمالا استرس داشته. بهش رک بگو. چرا ما توی این چیزا رودرباسی داریم!!؟

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

متوجه نشدم؟برای چی خب کنده

استرسی بوده؟

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

وا میخای بگی ک چی بشه؟؟؟البته کار خانوم و تایید نمیکنم فک کنم استرسی چیزی داشته عمدی نبوده ولی اگه بگی میخاد بیاد میز برات بخره...خودتو اذیت نکن فقط اگه دوسشون نداری رفت امدتو محدود کن

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
بیمار بوده . احتمالا استرس داشته. بهش رک بگو. چرا ما توی این چیزا رودرباسی داریم!!؟

بکه چی میشه؟میزش درست میشه ولی موقع کندن اگه میکف اره باز جا داشت

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
بکه چی میشه؟میزش درست میشه ولی موقع کندن اگه میکف اره باز جا داشت

لازمه به روش بیاره تا دیگه جای دیگه تکرار نکنه. گذشته بر نمیگرده ولی میتونه از تکرارش جللوگیری کنه!!

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄