2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چهل شب دعای توسل خوندم وتواین مدت سعی میکردم گناه نکنم شبا میخوندم وهردوبار حاجت گرفتم

حاجتت محال و بزرگ بود؟؟؟

من خیلی ناامیدم میشه دعام کنی از ته دل منم حاجتمو بگیرم اسمم نرگسه

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔 گناهکارم آدم ب

حتما نماز استغاثه به امام زمان علیه السلام رو بخون  اللهّـــمَ صَلّ عَلي محمد و آل محمد و عجل ...

مممنونم دوست عزیزم

باتوجه به اسمتون اگر از سادات هستی خیلی برامون دعا کن 

ذکر یامهدی ادرکنی روز ۳۱۳ مرتبه

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
حاجتت محال و بزرگ بود؟؟؟من خیلی ناامیدم میشه دعام کنی از ته دل منم حاجتمو بگیرم اسمم نرگسه

حتما گلم میدونی حاجت محال نداریم بایدخواستنو بلدباشیم چطور؟باادب بخواییم باادب بشیم یعنی اهل گناه نباشیم من شده خطاکردم وخواستم نشد اما میتونستم گناه کنم ونکردم وخدا خواستمو داد

حتما نماز استغاثه به امام زمان علیه السلام رو بخون اللهّـــمَ صَلّ عَلي محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سلام ،عزیزم

ممیشه لطفا برا ما دعا کنی؟

من اسمم آرزو هست ، اگه مقدور هست و به دلت بود لطفا دعا کن و از خدا بخواه تا به مامانم لیلا و داداشم علیرضا و من کنارهم تو این دنیا عمرطولانی همراه با سلامتی و بندگی و رزق و شادی بده 🙏

لطفا دعا کن هر ۳ تامون باهم به بهترین جای بهشتش بره 🙏

لطفا دعا کن ما ۳ تا رو کنارهم از یاران امام زمان کنه ،قسمت کنه باهم پشت سر امام زمان نماز خونیم و تو حکومتشان زندگی کنیم 🙏💖

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام