2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم‌ شما دور از جون عزیزت فوت شه دیگه سرکار نمیری؟ کار تعطیله؟ 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

مثل اون مرده که زنش مرده بود الکی دخترشو میاورد فیلم بازی میکرد فالور گرفت 

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

من هنو باور نکردم دخترش فوت شده خدا ارامش بده به قلب مامان باباش

نمیشه قضاوت کرد

من هر کیو قضاوت کردم دنیا چرخیدو چرخید شده پونزده سال بعد منو تو همون موقعیت قرار داد و جالب اینجاست منم همونکارو کردم، دوس ندارم اینو هم تجربه کنم

من هنو باور نکردم دخترش فوت شده خدا ارامش بده به قلب مامان باباشنمیشه قضاوت کردمن هر کیو قضاوت کردم ...

آخه خیلی یکدفعه ای و کلا تو چهره اش چنین چیزی نمایان نیست 

کارشناس پرستاری 👩‍⚕️ مشاور کنکور💕🌻

بچه ادم پاره تن ادمه عزیزم این خانوم باید خودکشی کنه همه دلشون بسوزه؟

متاسفانه قسمت غمگین از دست دادن عزیز برگشت به زندگی و ادامه دادنه دائم زیر چشاش سیاهه مشخصه پشت این صفحه چه زجری میکشه 

ما پارسال عزیز از دست دادیم عزیزم چه عرض کنم تازه داماد🫠از مرگ بدتر بود الانم یه ثانیه از یادمون نمیره مامام و ابجیشم هر روزززز سر خاک زار میزنن ولی بعدش میان خونه ما خونه یکی دیگه شده حتی حرف بزنن بخندن وسط خنده گریه کنن وسط گریه بخندن 

فقط خدا سر کسی نیاره همین

عزیزم‌ شما دور از جون عزیزت فوت شه دیگه سرکار نمیری؟ کار تعطیله؟

خدانکنه ولی بلاگری یه مقدار دنیای متفاوت تری داره

خدانکنه ولی بلاگری یه مقدار دنیای متفاوت تری داره

کار کاره دیگه 

مجبوره که کار ادامه بده

زندگی‌متوقف نمیشه 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
بچه ادم پاره تن ادمه عزیزم این خانوم باید خودکشی کنه همه دلشون بسوزه؟متاسفانه قسپت غمگین از دست دادن ...

خیلی سخته خدا بهتون صبر بده