2777
2789
عنوان

خدایی چطوری بعضیاتون اینقدر ادایی هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 40 پست
ن منظورم این بود ای وای ای هوار بچش سرماخورده بود گریه وزاری بعد یجوری ناز میکرد ب همه میگفت شما صبر ...

منم همینم 🥲

یه وسیله از دستم بیفته بشکنه گریم میگیره 🥲

ولی اگه تنها باشم قوی ام 

اگه ناز کشم باشه ، ناز نازی میشم

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
ن من اومدم نطرمو بهش تحمیل کردم قبل اینکه حرف بزنی بخون چی گفتم بعد فاز بردار عزیزم

کامنت من تا حد امکان محترمانه بود قصد بی احترامی نداشتم فکر کنم بد برداشت کردین

با شما مخالفم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینم 🥲یه وسیله از دستم بیفته بشکنه گریم میگیره 🥲ولی اگه تنها باشم قوی ام اگه ناز کشم باشه ، ن ...

خوب این اصلا خوب نیست من دوست دارم ازاین زنای مشتی باشم همینطورم هستم زن باید مرد باشه ی روزایی باید روپای خودش وایسه

رو مخن همچین ادمایی اصلا از معاشرت باهاشون خپشحال نمیشم

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

خوب این اصلا خوب نیست من دوست دارم ازاین زنای مشتی باشم همینطورم هستم زن باید مرد باشه ی روزایی باید ...

عزیزم من انقدر تنهایی مسافرت و سفرای کاری رفتم که کامل بلدم چطور تنهایی از خودم مواظبت کنم 

ولی خب همیشه دوست داشتم ناز نازی باشم ، کلا دوست ندارم از این خانومای مشتی باشم 

همزمان هم میشه قوی بود هم ناز نازی

اره ولی شوهرمن میگه این سوسول بازیا واسه جلو جمع نیست واسه زنو شوهره

اصلان خوشم نمیاد 

حس میکنم‌اینجور خانوما رو شوهرشون هم  بزور تحملشون میکنن

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

در هر حال ببخشید اگه ناراحت شدین من شما رو اصلا نمیشناسم و شما هم به من بدی ای نکردی که بخوام باهاتو ...

من مجازی رو جدی نمیگیرم ک بخام ناراحت شم هرکس هم حرفی میزنه درحد شخصیتش هست ب این دلیله ک ناراحت شدن واسم بی معنی میشه

عزیزم من انقدر تنهایی مسافرت و سفرای کاری رفتم که کامل بلدم چطور تنهایی از خودم مواظبت کنم ولی خب هم ...

خوب سلیقه شماست عزیزم ناز نازی بودن ب معنی اشکت دم مشکت باشه نیست طرفت ی روزی ازت خسته میشه وگرنه مسافرت تنهایی رفتن ک کاری نیست کسی نتونه ازش برنیاد

اصلان خوشم نمیاد حس میکنم‌اینجور خانوما رو شوهرشون هم بزور تحملشون میکنن

دقیقا شوهرم روز بهم گفت فکر نکن همه زنا مثل توهستن بعضیاشون ی اخلاقایی دارن ک یک ثانیه هم نمیشه تحملشون کرد

خوب سلیقه شماست عزیزم ناز نازی بودن ب معنی اشکت دم مشکت باشه نیست طرفت ی روزی ازت خسته میشه وگرنه مس ...

طفت چیه ؟ 

عزیزم مسافرت و حتی زندگی خارج و دور از خانواده و تنهایی خیلی انسان قوی میخواد

دقیقا شوهرم روز بهم گفت فکر نکن همه زنا مثل توهستن بعضیاشون ی اخلاقایی دارن ک یک ثانیه هم نمیشه تحمل ...

چی بگم والا 

من اگر ناز کنم هم تو خلوت و تنهایی خودمون ناز‌میکنم نه تو محیط عمومی و جلوی همه 🙄!!!!

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

طفت چیه ؟ عزیزم مسافرت و حتی زندگی خارج و دور از خانواده و تنهایی خیلی انسان قوی میخواد

طرفت

میدونی تا چی بخای قوی بودن رو تصور کنی من ی زن قوی رو فراتراز چیزی ک گفتی میدونم