2777
2789
به این چیزها اعتقاد ندارم چون دست قدرت خدا بالاتر از ایناست

دست خدا بالاتر است 

اما همون خدا گفته اجنه وجود دارن و لشکر شیطان تو آخر آلمان ازشون استفاده می‌کنه 

عین زمان حضرت سلیمان تو آخر آلمان اجنه فعال میشن...

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد حاج قاسم... و بعد اون همه تلخی... برای من بعد سید حسن هم یه جور دیگه نمی ارزه...

این همه آدم‌های خوب رو شهید کردن 😢

فساد و  هم جنس بازی و جنگ و کشتار بی گناهان و ربا  نزول و دزدی ‌... همینکه خدا مثل قوم عاد و ثمود باهامون نمیکنه خیلی خدایی میکنه 

دست خدا بالاتر است اما همون خدا گفته اجنه وجود دارن و لشکر شیطان تو آخر آلمان ازشون استفاده می‌کنه ع ...

بله اینم هست کلا انگار ورق دنیا برگشته واقعا حسم اینو میگه رنگ و بوی آخرالزمانی گرفته

این همه آدم‌های خوب رو شهید کردن 😢فساد و هم جنس بازی و جنگ و کشتار بی گناهان و ربا نزول و دزدی ‌. ...

من جای خدا بودم قطعا عذاب الهی می‌فرستادم :/ 

واقعا عجب صبری خدا دارد...

بله اینم هست کلا انگار ورق دنیا برگشته واقعا حسم اینو میگه رنگ و بوی آخرالزمانی گرفته

خیییلیییی آخر الزمانیه 

فقط باید توبه کنیم 

توبه کنیم و دعا برای ظهور 

جز خود امام هیچکس نمیتونه نجاتمون بده

خیییلیییی آخر الزمانیه فقط باید توبه کنیم توبه کنیم و دعا برای ظهور جز خود امام هیچکس نمیتونه نجاتمو ...

اعتقادات سست شده امام زمان و قبول ندارن یه عده' اما میاد ان شالله لشکریانش زیاد باشن و کم نباشن 

عجب خدایی می‌کند خدا😥

تفرعن مردممون خیلی زیاد شده اینو به چشم میبینم

حس تسلیم و بندگی ندارن جلوی خدا 

خیلیا کمر همت بستن برای دشمنی با خدا و کوچیک کردن حرف خدا

این همه طغیان ضررش به خودمون برمیگرده خب

اعتقادات سست شده امام زمان و قبول ندارن یه عده' اما میاد ان شالله لشکریانش زیاد باشن و کم نباشن

می‌دونی 

الان تو پیچ تاریخی هستیم 

اگه الان مقدمات ظهور رو آماده نکنیم و امام نیاد

معلوم نیست ظهور چند قرن عقب بیفته باز

چند قرن بسیار تاریک...

می‌دونی الان تو پیچ تاریخی هستیم اگه الان مقدمات ظهور رو آماده نکنیم و امام نیادمعلوم نیست ظهور چند ...

اره ان شالله که بتونیم خود امام زمان داده تلاش میکنه برای ظهورش ما هیچ 

متاسفانه خودم فراموشش میکنم گاهی 😢

تفرعن مردممون خیلی زیاد شده اینو به چشم میبینمحس تسلیم و بندگی ندارن جلوی خدا خیلیا کمر همت بستن برا ...

درسته همه چیز و مادی و دنیوی میبینن انگار اصلا اون دنیایی وجود نداره