2777
2789

خانما جایی بودیم 

و غذایی خوردیم که از روز قبل خارج از یخچال بوده

خورشت بود 

من دیدم یه بویی میده ولی میزبان اصرار داشت که نه بو نداره و .....

بعدش از طریقی فهمیدم ک غذا مونده و فاسد بوده انگار 

حالا شوهرم سردرد وحشتناکی داره

خودمم حالم یجوریه

چیکار کنم؟؟؟؟

نَمیرم یه وقت

حرفات اعتبارشو از دست میده وقتی با رفتارات هماهنگی نداره، حالا هی بشین قصه بگو! 

کسی با مسمومیت نمرده

برید دکتر 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست کنید ته حلقتون بالا بیارید

نمیدونم زنگ بزن از اورژانس بپرس 

چه میزبان بیشعوری بوده 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

من سر این موضوع اصلا خونه مادرشوهرم غذای مونده نمی‌خورم چون اعتقاد ب یخچال نداره و میگه هوا خوبه و هیچی مسموم نیست و شب تا صب غذا بیرونه حتی تو تراس هم میزاره بنظر من مسموم میشه 

شمام نعناع و پونه دم کنید بخورید حتما مسموم هم بشید باید سرم بزنید 

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

بعد خودش مریض نمیشه ؟خدایی چه دلیل داره

میگه نه سالمه شوهرمم دعوا کردم دیگه اونجا غذا نخوره اگ تازه نیست خودم فک میکنم دائم همشون اسهالن و نمیدونن علتش از همین کاره عادت کردن دبگه دخترشو و دامادش و نوه هاش راحت میخورن اون غذارو ولی من نه میزارم شوهرم بخوره ن خودم میخورم 

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

کسی با مسمومیت نمردهبرید دکتر

اتفاقا کم نیستن کسایی که مسمومیت های غذایی میمیرن مثل‌مسمومیت با برنج! با کنسرویجات

با غذاهای دریایی....و یکی از بدترین‌مرگهاست....فلج متقارن‌پیش‌رونده از گردن به پایین که‌وقتی میرسه به عضلات حلق و‌چلو و‌تنفسی و‌فلج‌میشن دیگع ادم‌نمیتونه نفس بکشه

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من سر این موضوع اصلا خونه مادرشوهرم غذای مونده نمی‌خورم چون اعتقاد ب یخچال نداره و میگه هوا خوبه و ه ...

وای منم الان فهمیدم ک طرف اصلا غذا داخل یخچال نمیذاره

میذاره بیرون

پونه و نعنا رو باهم دم کنم؟؟؟ خوبه؟؟؟؟ 

حرفات اعتبارشو از دست میده وقتی با رفتارات هماهنگی نداره، حالا هی بشین قصه بگو!