2777
2789

سلام بچه ها دختر من نيمه دوم ٩١ يني ٥ سالو يك ماهشه امسال ميره پيش دبستاني بياين بگيد ببينم بچه هاي شما چيا بلدن يني الفبا يا عددا رو بلدن؟ ميخام بدونم بايد بلد باشن يا نه

توی پیش دبستانی نشانه ها رو یاد میدن که ما میگفتیم الفبا

زبان  قران   اعداد خیلی چیزا

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم ۴سالو و ۵ماهشه....از تمام اعداد رو میتونه بنویسه...شعر و ایت الکرسی حفظه...حروف الفبا هم تعدادی رو بلده

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

دختر من هم دی ۹۱ هست

اعداد رو تا ۱۲ روی ساعت بلده 

شمردن تا ۳۰ بلده 

حروف اصلا یادش ندادم 

چون من یه پسر بزرگ هم دارم زمان اون بهش حروف رو یاد دادم تو پیش و کلاس اول اذیت شد 

شعر خیلی بلده 

موسیقی بلز و فلوتش چند جلسه دیگه تمام میشه 

دختر من هم دی ۹۱ هست اعداد رو تا ۱۲ روی ساعت بلده  شمردن تا ۳۰ بلده  حروف اصلا یادش ندا ...

آره اگه خود مربی ها بهشون یاد بدن بهتره چون روششون فرق میکنه با ما

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.
دختر من عدادارو تا ١٠ بلده مهد ميرفت ولي مداوم نه ولي اصلا يادش نميمونه زياد هر چي بهش ياد ميدي فدام ...

بگم بنویس دوازده نمیتونه ..ولی براش مینویسم تا اخر خط خودش خوشگل مینویسه...

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

نياز نيست بلد باشن عزيزم. سخت نگير. اذيت و مجبورش نکن. به وقتش خيلي راحت و سريع ياد مي گيرن

مهربانوی عزیز نمیگویم که میز آرایش نداشته باش، اما میگویم حداقل از میز تحریرت بزرگتر نباشد! نمیگویم لوازم آرایش نخر اما میگویم حداقل کتاب هم بخر.نمیگویم دل نبند، عاشق نشو و به خاطر عشقت فداکاری نکن، بلکه می گویم عاشق خوب کسی شو، به کسی دل ببند که این عشق را ، این صمیمیت روحانی راخوب بشناسد و بفهمد.نمیگویم هرماه موهایت را به روز رنگ نکن، اما یادت نرود دانش و سوادت را هم به روز کنی. نمیگویم کمد لباست پر از لباسهای متنوع نباشد می گویم کتابخانه ات بزرگتر باشد.نگذار هیچ ابزاری را مثل اسباب بازی دورت بریزند تا با انها سرگرم شوی و نفهمی در جهان چه میگذرد. اندیشه ات را نفروش
دختر من عدادارو تا ١٠ بلده مهد ميرفت ولي مداوم نه ولي اصلا يادش نميمونه زياد هر چي بهش ياد ميدي فدام ...

بلوبری راست میگه‌..چنان یاد بگیره...اصلا فکرشو نکن

ااا چقدر خوب دختر من خيلي بازيگوشه فقط بازي كردن و دوست داره خاله بازي و پارك و كاردستي و اينا ، وقت اموزش كه ميشه اصلا علاقه نشون نميده نقاشيشم بد نيست ولي مداد برميداره مثلا عدد بخام ياد بدم بنويسه مدادو خوب نميگيره اصلا😐