2777
2789
عنوان

میخام بعد ده سال کنکور بدم برا فرهنگیان هیچی نمیدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 85 پست
وای خیلی ممنونم دوست عزیزکی کنکور داریم؟منابع دفترچه جدا برای فرهنگیان چیا هست؟دیپلم تجربی قدیم دارم ...

یه کنکور تیره یکی اردیبهشته

منابع رو یکی از دوستان براتون بالاتر نوشتن

دروس اختصاصیم همونایین که گفتید

ببنینید من سال کنکور خیلی خوندم با این که منطقه سه بودم قبول نشدم،اگه خیلی دوست دارید فرهنگیانو دیپلم ریاضی بگیرید و فرهنگیان ریاضیا شرکت کنید خیلی قبولی راحت تری دارید

حس ششم فقط یه حسه دوست عزیزم؛اصلااا رو حساب جوابِ کسی تصمیمِ خاصی نگیریاااا🙏🏻کاربری دست چندنفره✌🏻لطف بزرگی می کنید اگر برای یه حاجت بزرگم دعا کنید🌱

نمیدونم والا پارسال تا سی سال نبود برای ازمون فرهنگیان که اردیبهشت هست باید چندتا چیز بخونیمنابع اخت ...

اون ترمیم حتما باید باشه اخه سختنه دوباره بخونم الان همه چی یادم رفته بعد امتحانا خرداد هستن 

میترسم معدلم بد بشه یا حتی بیوفتم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اثر کدومش بیشتره دفترچه فرهنگیان یا کنکور تجربی؟نمیشه معدل سال اخرمو حساب کنن که نخام سال دوازدهم رو ...

اثر تجربی بیشتره

خب بخوان دوازدهمو حساب کنن احتمالا به ضررتونه،چون تراز هارو درست حسابی نمیتونن حساب کنن ناعدالتی توش خیلی میشه

حس ششم فقط یه حسه دوست عزیزم؛اصلااا رو حساب جوابِ کسی تصمیمِ خاصی نگیریاااا🙏🏻کاربری دست چندنفره✌🏻لطف بزرگی می کنید اگر برای یه حاجت بزرگم دعا کنید🌱

اون ترمیم حتما باید باشه اخه سختنه دوباره بخونم الان همه چی یادم رفته بعد امتحانا خرداد هستن میترسم ...

قطعا 

چون رقابت سنگینه 

۶۰ درصد کنکور معدله 

از رشته انسانی یا تجربی اقدام نکنید 

ریاضی یکم اوضاع بهتره 

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
یه کنکور تیره یکی اردیبهشتهمنابع رو یکی از دوستان براتون بالاتر نوشتندروس اختصاصیم همونایین که گفتید ...

عزیزم من دبیری نمیخام اموزش ابتدایی راحت تر قبول نمیکنن؟

بعد دیپلم ریاضی یعنی دهم یازدهم دوازدهم رو از اول بخونم یا همون دوازدهم رو فقط

عزیزم من دبیری نمیخام اموزش ابتدایی راحت تر قبول نمیکنن؟بعد دیپلم ریاضی یعنی دهم یازدهم دوازدهم رو ا ...

عزیزم چون خودم شیرازم دارم راهنماییت میکنم

اول اینکه شیراز خیلی کم میگیره مثلا عشایری برا آموزش ابتدایی ۱ نفر میگیره ، ابتدایی ناحیه ۱ تا ۴ مجموعا شاید ۱۵ نفر بشه پس یعنی رقابت سنگینه 

از الان شروع کن انشالا قبول بشی

بالاخره منم یه روز میام میگم (شد) 🌱
عزیزم من دبیری نمیخام اموزش ابتدایی راحت تر قبول نمیکنن؟بعد دیپلم ریاضی یعنی دهم یازدهم دوازدهم رو ا ...

با ریاضیم آموزش ابتدایی راحت تره

شنیدم کل امتحانای نهایی دوازدهمه اونطور که توسایتا خوندم و شاید یسری دروس از ۱۱ و۱۰

چه رشته ای کنکور بدم رشتم تجربی بود شیرازم منطقه یکرتبه ام چند باشه مجاز و دعوت به مصاحبه میشمخواهش ...

باید دوباره درخواست دیپلم بدی 

دیپلم مجدد بگیری 

رشته تجربی  بله 

کنکور سه دفترچه داره که مثل قبلنه یعنی زیست و ریاضی و فیزیک و شیمی 

و یک دفترچه اضافه هم برای داوطلبان فرهنگیان داره شامل سوالات هوش و تعلیمات دینی 

در کل حتماً ی سر به آموزش و پرورش شهرتون بزنید 

نامجو میخونه : که من هستم آن تک درختی/که در پای طوفان نشسته/ همه شاخه های وجودش/ ز خشم طبیعت شکسته....🍂 و من با تمام وجود حس میکنم🗓️                   «عشق سلطان است و باقی بنده ایم✨» ای دانای بزرگ چه کسی مرا پاسبانی می‌کند اگر تو از من غافل شوی؟ای هستی بخش مرا به نیروی مهر و دوستی از شر بد منشان نگهداری نما!          اگر او را کسی بدانید که فراسوی ابرها نشسته و با چوبی جادویی پیوسته از ستایشگران خود پشتیبانی میکند و جهان را برای یاری رساندن به پیروانش زیر و رو میکند راه خود را نیافته اید!  آن مینوی نهفت، همان مهر و امید است که در آوا و آهنگ چوپان‌ها به گوش می‌رسد ، در واژه چکامه سرایان به نگارش در می آید یا در تیشه چکش هنرمندان بر سنگ سختی ، نگاره می سازد. چون این دانه ها به یکدیگر بپیوندند رشته مهر توانا ترین می‌شود و پرده هستی از آن رنگ می‌گیرد.  « قسمتی از کتاب مورد علاقه من

با ریاضیم آموزش ابتدایی راحت ترهشنیدم کل امتحانای نهایی دوازدهمه اونطور که توسایتا خوندم و شاید یسری ...

عزیزم اگر تجربی بخام شرکت کنم

و نخام انتحان نهایی هارو شرکت کنم ،گزینه ای هست که همون معدل سال ۹۵ رو حساب کنن ؟ 

عزیزم اگر تجربی بخام شرکت کنمو نخام انتحان نهایی هارو شرکت کنم ،گزینه ای هست که همون معدل سال ۹۵ رو ...

ضررواقعا گنده ای میکنید چون معدل ۶۰درصده هاااا

همین جوریش تجربی سخته قبولیش