2777
2789
عنوان

میخام بعد ده سال کنکور بدم برا فرهنگیان هیچی نمیدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 85 پست
ضررواقعا گنده ای میکنید چون معدل ۶۰درصده هااااهمین جوریش تجربی سخته قبولیش

نمیدونید تا رتبه چند دعوت به مصاحبه شدن

خوب چرا معدل اون زمانمو تطبیق نمیدن مگه چه فرقی داره 

اون زمانم همین درسهارو اموزش میدادن دبگه

من تستیم خوبه و حوصله حفظ کردن ندام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونید تا رتبه چند دعوت به مصاحبه شدنخوب چرا معدل اون زمانمو تطبیق نمیدن مگه چه فرقی داره اون زمان ...

به عنوان یه مدرس کنکور بهت میگم کنکورهای جدید برای حل تست‌هاشون بیشتر روش تشریحی جوابه نا روش تستی

نمیدونید تا رتبه چند دعوت به مصاحبه شدنخوب چرا معدل اون زمانمو تطبیق نمیدن مگه چه فرقی داره اون زمان ...

نه درست حسابی نمیتونن تطبیق بدن،شما پشت کنکوریام که نگاه کنید نمره هاشون تو قاصله یه سال ترازخیلی متفاوتی داره شما که برای ۹۵ نهایی تون خیلی غیرقابل پیش بینیه....

بعدشم اینکه اول دعوت میکنن به محاسبه و... بعد رتبه هارو میگن

منطقه یک رو نمیدونم ولی ما که سه بودیم تا ۷۲۰۰ترازشون بود دعوت شدن

حس ششم فقط یه حسه دوست عزیزم؛اصلااا رو حساب جوابِ کسی تصمیمِ خاصی نگیریاااا🙏🏻کاربری دست چندنفره✌🏻لطف بزرگی می کنید اگر برای یه حاجت بزرگم دعا کنید🌱

چرا همونو تطبیق نمیدنچون زمان طولانی از این مباحث دور بودم درکش سخته برام اینهنه تغییرات

ببینید تطبیق میدن ولی انقدر بدعمل میکنن ناعدالتی توش خیلی میشه

شما حساب کن برای همین امسال سه بار ترازهارو تغییر دادن....

هر سریم یه تراز جدید میومد چون اشتباه محاسبه کرده بودن

حس ششم فقط یه حسه دوست عزیزم؛اصلااا رو حساب جوابِ کسی تصمیمِ خاصی نگیریاااا🙏🏻کاربری دست چندنفره✌🏻لطف بزرگی می کنید اگر برای یه حاجت بزرگم دعا کنید🌱

جدیزمان ما اول مجاز میشدیم بعد صد سال میگفتن ایا دعوت شدیم یا نه.

من که ۴۰۳ بودم به ترتیب اینطوری اتفاق افتاد:

کنکور اول تجربی+فرهنگیان

نهایی

اعلام نتایج فرهنگیان

کنکور دوم تجربی

البته الان شما فقط یدونه کنکور تجربی دارید

ببینید تطبیق میدن ولی انقدر بدعمل میکنن ناعدالتی توش خیلی میشهشما حساب کن برای همین امسال سه بار ترا ...

عزیزم میشه ترازم برام توضیح بدی

زمان ما بیشتر رتبمونو میگفتیم 

الان چه رتبه ای بیارم دعوت میشم

و اینکه چند تا کنکور فرهنگیان تو یه سال هست؟

عزیزم میشه ترازم برام توضیح بدیزمان ما بیشتر رتبمونو میگفتیم الان چه رتبه ای بیارم دعوت میشمو اینکه ...

ببینید هر نمره تو هر درس یه ترازی داره

هرچقدر اون تراز بالاتر باشه،شانس تون بهتر میشه

برای نمره معدل هم درس به درس تراز میدن؛بابت همین میگم تطبیق دادن نمره ۹۵ با الان سخته چون محاسبه تراز سخته

کسایی که کنکور فرهنگیان رو معیار قرار میدن اصلا نمیتونن رتبه ببینن بابت همین میگم واسه ما که منطقه سه بودیم تا تراز۷۱۰۰ یا ۷۲۰۰ دعوت به مصاحبه شدن

عزیزم میشه ترازم برام توضیح بدیزمان ما بیشتر رتبمونو میگفتیم الان چه رتبه ای بیارم دعوت میشمو اینکه ...

هرسالم فقط یه کنکور فرهنگیان هستش

من که ۴۰۳ بودم به ترتیب اینطوری اتفاق افتاد:کنکور اول تجربی+فرهنگیاننهاییاعلام نتایج فرهنگیانکنکور د ...

اردیبهشته کنکور فرهنگیان

پس من باهمون معدل قدیمیم شرکت میکنم توگل به خدا

یه سوال دیگه 

اگه ریاضی ۲۰ فیزیک۴۰ زیست۷۰ زمین ۰ شیمی۲۰ بزنیم.

دفترچه فرهنگیانم خیلی عاای بزنیم 

احتمال قبولی اموزش ابتدایی هم باز کمه؟؟

اردیبهشته کنکور فرهنگیانپس من باهمون معدل قدیمیم شرکت میکنم توگل به خدایه سوال دیگه اگه ریاضی ۲۰ فیز ...

بخدا که این درصد زدنا خیلیییی پایه خوبی میخواد سخته😅

ولی این مدلی آره شانسشو دارید