وای خیلی ممنونم دوست عزیزکی کنکور داریم؟منابع دفترچه جدا برای فرهنگیان چیا هست؟دیپلم تجربی قدیم دارم ...
یه کنکور تیره یکی اردیبهشته
منابع رو یکی از دوستان براتون بالاتر نوشتن
دروس اختصاصیم همونایین که گفتید
ببنینید من سال کنکور خیلی خوندم با این که منطقه سه بودم قبول نشدم،اگه خیلی دوست دارید فرهنگیانو دیپلم ریاضی بگیرید و فرهنگیان ریاضیا شرکت کنید خیلی قبولی راحت تری دارید
حس ششم فقط یه حسه دوست عزیزم؛اصلااا رو حساب جوابِ کسی تصمیمِ خاصی نگیریاااا🙏🏻کاربری دست چندنفره✌🏻لطف بزرگی می کنید اگر برای یه حاجت بزرگم دعا کنید🌱
چه رشته ای کنکور بدم رشتم تجربی بود شیرازم منطقه یکرتبه ام چند باشه مجاز و دعوت به مصاحبه میشمخواهش ...
باید دوباره درخواست دیپلم بدی
دیپلم مجدد بگیری
رشته تجربی بله
کنکور سه دفترچه داره که مثل قبلنه یعنی زیست و ریاضی و فیزیک و شیمی
و یک دفترچه اضافه هم برای داوطلبان فرهنگیان داره شامل سوالات هوش و تعلیمات دینی
در کل حتماً ی سر به آموزش و پرورش شهرتون بزنید
نامجو میخونه : که من هستم آن تک درختی/که در پای طوفان نشسته/ همه شاخه های وجودش/ ز خشم طبیعت شکسته....🍂 و من با تمام وجود حس میکنم🗓️ «عشق سلطان است و باقی بنده ایم✨» ای دانای بزرگ چه کسی مرا پاسبانی میکند اگر تو از من غافل شوی؟ای هستی بخش مرا به نیروی مهر و دوستی از شر بد منشان نگهداری نما! اگر او را کسی بدانید که فراسوی ابرها نشسته و با چوبی جادویی پیوسته از ستایشگران خود پشتیبانی میکند و جهان را برای یاری رساندن به پیروانش زیر و رو میکند راه خود را نیافته اید! آن مینوی نهفت، همان مهر و امید است که در آوا و آهنگ چوپانها به گوش میرسد ، در واژه چکامه سرایان به نگارش در می آید یا در تیشه چکش هنرمندان بر سنگ سختی ، نگاره می سازد. چون این دانه ها به یکدیگر بپیوندند رشته مهر توانا ترین میشود و پرده هستی از آن رنگ میگیرد. « قسمتی از کتاب مورد علاقه من