2777
2789
عنوان

میخام بعد ده سال کنکور بدم برا فرهنگیان هیچی نمیدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 85 پست
چه خوب اون زمان فقط کنکور بود فرهنگیان نبودبعدشم فقط به بار در سال چقدر استرس میکشیدن بچه هابعضیا حم ...

شرمنده اشتباه تایپی بوده

کنکور فرهنگیان فقط یباره

حس ششم فقط یه حسه دوست عزیزم؛اصلااا رو حساب جوابِ کسی تصمیمِ خاصی نگیریاااا🙏🏻کاربری دست چندنفره✌🏻لطف بزرگی می کنید اگر برای یه حاجت بزرگم دعا کنید🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خو اون زمان همین جوری زدم ولی رفتم پیرا پزشکی

کاش دفترچه کنکور رو دانلود کنید یه چشم بچرخونید روش چون خیلییییی فرق کرده

حس ششم فقط یه حسه دوست عزیزم؛اصلااا رو حساب جوابِ کسی تصمیمِ خاصی نگیریاااا🙏🏻کاربری دست چندنفره✌🏻لطف بزرگی می کنید اگر برای یه حاجت بزرگم دعا کنید🌱

شرمنده اشتباه تایپی بودهکنکور فرهنگیان فقط یباره

ای وای 

از الان باید شروع کنم

زیست و فیزیک و شیمی و ریاضی 

یه سوال دیگه کنکور سخت تر شده یا مثل همیشه سخته؟

بعد خم اون منابع فرهنگیان رو گفتی اثرش کمتره؟

چون اونا رو خیلی به نظرم اسون میومدن؟.

سوال بعدی زمات ما زمبن شناسی رو مبگفتن صفر بزارید الانم مهم نیست زمین؟

ای وای از الان باید شروع کنمزیست و فیزیک و شیمی و ریاضی یه سوال دیگه کنکور سخت تر شده یا مثل همیشه س ...

کنکور هر سال وحشتناک تر میشه راستش

ببین من یه کلام از دینی فرهنگیان نخونده بودم همین جوری ۵۰ زدم ولی اون بخش استعدادش خیلی سخت بود

زمینم مهمه ترازتونو میبره بالا

چی شده مثلا زیست شناسی رو من قورت داده بودم .الان چه جوری شده ترسوندیم

خیلییی ترکیبی شده سوالا

در حد سوالای قلم چی واقعا

دانلود کنید خودتون دستتون میاد

خیلییی ترکیبی شده سوالادر حد سوالای قلم چی واقعادانلود کنید خودتون دستتون میاد

همون زمانم ترکیبی بود منم واقعا قوی بود زیستم 

اللن میشه زیستو فیزیک رو بخونم و دفترچه فرهنگیانو؟

شانسشو دارم قبول شم؟.بعید میدونم چون متقاضی زیاد شده 

همون زمانم ترکیبی بود منم واقعا قوی بود زیستم اللن میشه زیستو فیزیک رو بخونم و دفترچه فرهنگیانو؟شانس ...

شما کمم بخونی از شیمی و زمین هر کدومم ۲۰درصد بزنی ترازتونو خیلی میتونی ببری بالا تا اینکه صفر بمونن

کدوم درس تراز رو خیلی میبره بالا؟

زیست مهم ترینه تو تجربی

ضریبش خیلیه

پس همون زیستو میخونم با فرهنگیاننمره منفی هم هنکز هست تو کنکور؟

اره هست