2777
2789
عنوان

از یلدایی هاتون بگید عروسای قدیم

89 بازدید | 8 پست

بگید براتون چیکارا کردن چیا خریدن، شما چیکار کردین،چی پوشیدین پذیراییتون از خانواده داماد چی بود؟شام دادین؟

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

یلدایی من خیلی خوب بود یادش بخیر 

دسته گل گرفته بودن با ی نیم ست طلا 

ی خنچه پارچه ی خنچه کیف و کفش 

با آجیل و شیرینی و میوه 

کلی بزن و برقص 

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
یلدایی من خیلی خوب بود یادش بخیر دسته گل گرفته بودن با ی نیم ست طلا ی خنچه پارچه ی خنچه کیف و کفش با ...

آخی عزیزم چه قشنگ،دعوتیاتون کیا بودن؟چند نفر بودن؟پذیرایی شما چی بود؟شام دادین؟

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما رسم یلدای عروس  نداریم من توی نی نی سایت شنیدم چنین رسمی هست . همیشه در حد دورهمی و خوراکی و اینا بود توی خانواده مون . منم سال اول یه سفره کوچیک انداختم شوهرم که اومد خونه دیدم اونا کلا همین قدرشم نداشتن توی خونه شون . انقدر ذوق کرد زنگ زد مامانش اینا اومدن پیشمون همسایه ایم . اونا هم انقدر خوششون اومد دیگه هر سال منتظر یلدان . منم همین جور ساده و جمع و جور ادامه دادم این رسمو 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ما رسم یلدای عروس نداریم من توی نی نی سایت شنیدم چنین رسمی هست . همیشه در حد دورهمی و خوراکی و اینا ...

آخه ما رسم داریم عزیزم

آخی عزیزم چه قشنگ،دعوتیاتون کیا بودن؟چند نفر بودن؟پذیرایی شما چی بود؟شام دادین؟

پذیرایی با ما بود چایی و میوه و شیرینی و آجیل خودمون خریده بودیم 

دعوتی هم خانواده دوتامون و عمو و دایی ها بودن با بچه هاشون 

شام از بیرون کوبیده گرفتیم

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
پذیرایی با ما بود چایی و میوه و شیرینی و آجیل خودمون خریده بودیم دعوتی هم خانواده دوتامون و عمو و دا ...

من اکثر دوستام میگن ما یلداییمون بعد شام بوده فقط پذیرایی کردیم،گفتم بپرسم بقیه چجوری بوده 

من اکثر دوستام میگن ما یلداییمون بعد شام بوده فقط پذیرایی کردیم،گفتم بپرسم بقیه چجوری بوده

ما کلا سنگین برگزار می‌کنیم چون رسمه 

ان شاالله خوشبخت بشی عزیز 

ما کلا سنگین برگزار می‌کنیم چون رسمه ان شاالله خوشبخت بشی عزیز

آره ما هم رسم داریم عزیزم،ممنونم همچنین شما