2777
2789

نامزد عقدی هستم 

حرف افتاد گفت عروس تا وقتی عروسی نگرفته بچه دار نشده معلوم نمیشه خوبه یا نه 

منم ناراحت شدم 

خیلی بهم بدی کرد من رفتم شب پیشش موندم برگشته اینطوری میگه

قبلن هم با طلاهای خونه پدری و قرض از مادرم و وام ازدواج خونه گرفتیم که نزاشت شوهرم بنامم کنه گفت نصف نصف 

من همه چیمو داده بودم

وا😐 خب دیگه بهش کمک نکن ولش کن

گلونی پرچم ایالتمه👑!برنو فریاد شجاعتمه...! بروئی لر.         لۆرستانات....اصالت مارا موزه ها فریاد میزنند🎹‌. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ رقص لری یعنی اتحاد🤝دینم:زرتشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بده ما دخترا اولش جو گیر میشیم حمالی میکنیم منم واسه مادرشوهرم ازین کارا زیاد کردم بعد دیدم میاد حرف های خار دار میگه منم باهاش مثل بقیه شدم قبلا خیلی بهتر بودم باهاش الانم خوب و احترام امیزم ولی دیگه تلاش خاصی برای کمک بهش نمیکنم 

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون 

این خانواده ها رو از کجا واسه وصلت پیدا میکنید آخه؟ این سوال اصلی رو باید از خودتون بپرسید اصلا واسه شناخت طرف و خانواده اش وقت میزارید یا صرفا شور و شوق عقد و عروسی دارید بخدا ۸۰ تا ۹۰ درصد این رفتارها تو دوره آشنایی و نامزدی قابل تشخیص هستند 

تو عقد چرا میری پیشش میمونی که اینجوری پررو بشه

بخدا پسرش باهام دعوا می‌کنه امروز آنقدر دعوا کردیم می‌گفت بیا کارارو انجام بده نرفتم دست از سرم برنداشت دو ساعت بحث کردیم میگه وظیفته بیای پیشش ولی حالش خوب شده شامشونو فرستادم برد . دیشبم رفتم درست کردم امروز گفتم دیگه نمیام