2777
2789

من بچه هام 3 ساله و 8 ساله ان وضعیتم همینه 

در ضمن کسی که یهو در خونه رو میزنه مشکل خودشه نه شما 

من اون موقع که بچه ام وسط روز می خوابید یه بار خونه رو اون موقع مرتب میکردم یه بار هم شب 

بقیه روز هم درهم برهم بود دیگه 

الانم وسط روز خورد خورد جمع میکنم آخر شب هم کامل همه چی رو مرتب میکنم 

ولی بخوای خیلی وسواس داشته باشی همه چی همیشه مرتب و تمیز باشه هم خودت اذیت میشی هم بچه 

ارزش نداره واقعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونم مدام تمیز میکنم.ولی همیشه بهم ریخت ست.

مخصوصا با وجود پسر دومیم که با وسایل خونه بازی میکنه،خیلی شلخته س

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

من شکر خدا دوتا پسر دارم یکی 8 ساله یکی 1 سالو نیم وایی باید حالت عادی خونه م رو ببینید بخدا اینقده هم سعی میکنم تمیز باشه اما تو اتاقشون بمب میترکونن تو سالن از ماشین بزرگ تا توپ وایی دارم دیونه میشم اخه به این میگن بچه بعد نیگم ناشکری نکن خداروشکر که بچه شادو شیطون دادم 😂😂😉فقط خداقبول کنه اشپزخونه تمیزه اونم چون اجازه نمیدم برن توش 

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹
پسر منم امروز بیست ماهش شده تا الان داشتم مرتب میکردم هرچی تو کابینت و کمده میاد ولو میکنه تو سالن & ...

وایییی پس تا چن سال ازامش نداری...تا این بچت از اب و گل دربیاد نوبت وروجک بعدیه😥

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

من خونم داغون میشه یک دختر۵ساله یک پسر یکساله

باهم خونه رو و یکساعت میکنن مثل میدون جنگ!!!

جدیدنم پسرم میره سروقت سطل زباله درشو باز میکنه آشغال درمیاره😳😳😳

دیگه سطل زباله امونم جمع کردم بالای کابینت یک نایلکس کوچک آویزون کردم اشغال تو اون میریزم☹☹🤕 

من با وجود ی بچه ی شیطوون دو ساله از همون اول خونم همیشه و در همه حال تمیز و مرتبه  باور کن وق ...

منم خونم تمیزه چون خودم استرس میگیرم از کثیفی ولی خب خیلی خسته میشم از ریخت و پاش

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

والا پسر من الان دوسال ونیمشه صبح که پامیشه تمام اسباب بازیهاشومیاره تو سالن پخش وپلا میکنه تاشب که خوابیدمن جمع میکنم این کارهرروزادامه داره!!!!

ولی ناراحت نیستم خب الان که کوچولوهه بایدبازی کنه دیگه😉😉😉😉😉

منم خونم تمیزه چون خودم استرس میگیرم از کثیفی ولی خب خیلی خسته میشم از ریخت و پاش

منم همینو به شوهرم میگم میگم اگه بهم ریخته کثیف باشه زیاد کلافه میشم استرس میگیرم شوهرمم بهم میگه تو مشکل داری برو دکتر😕😔

خدا زیادشون کنه😂

من یه 4 سالشو دارم یه 1 سالشو

اوایل همیشه درحال دولا و راست شدن و جمع و جور کردن بودم تا اینکه زانو و کمر درد گرفتم

الان دیگه فقط در حدی مرتبه که عین بازار شام نباشه

مرتب اساسی و گردگیری اساسی هفتگی یا وقتی مهمون بخواد بیاد

وگرنه مثل قبل دیگه حساسیت نشون نمیدم

شبا که شوهرم میاد باهم مرتب میکنیم

عزیزم بذار بچت بچگی کنه ولذت ببره بیست سال دیگه همه چيزت تميزومرتبه و کسی نیست که بهم بریزه وتوتميزکني چون بزرگ شده و باورکن وقتی بزرگ شد تازه حسرت این روزها روميخوري که چرا قدرشونفهميدي

منم همینو به شوهرم میگم میگم اگه بهم ریخته کثیف باشه زیاد کلافه میشم استرس میگیرم شوهرمم بهم میگه تو ...

اره دیگه اینم ی نوع وسواسه

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍