2777
2789
من خونه خودم که ترکیده هیچ خونه مامانمم ترکونده نمیدونم مشکلش با رو میزی ها چیه میرسه همه رو برمیدار ...

هههه خوب حالا شما رومیزی هنوز میندازی من که هیچی دیگه تو خونم نیست هرچی دکوری تزیینی چیزای خطرناک داشتم جمع کردم حتی پریزامم جلوشون کمد مبل گذاشتم از بس دوشاخ تلفن یا تلویزیون میکند یه خونه بیریخت مزخرفی درست شده برام😣😣

پسرمن میره در گازو باز میکنه وسایلاشو میندازه بیرون بعو میره سراغه قابلمه ها اونارم که آباد کرد میره کمد اسباب بازیاشو میریزه بیرون خیالش از اونا که راحت شد میره کمو لباسای خودشو همرو میریزه بیرون ...خونه آشپز خونمونم که کوچیکه کلا جایی واسه نشستن نمیمونه تو خونه

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه اشکالی داره خونت يوقتهايي بهم ریخته باشه به جای ناراحتی شاد باش که بچه شادوسرحالي داری وازکنارش بودن لذت ببروشاد باش و این شادی وهم به بچه منتقل کن بخاطر حرف این و اون که بگن خونش نامرتبه شادی بچگی کردن روازبچت نگيرگلم

پسر من دو سالو نیمشه روزی یه بار خونه رو جارو میکنم فقط نیم ساعت مرتبه دوباره همه ی وسایلاشو پهن میکنه اما آخر شب که میخوایم بخوابیم با پسرم دوباره همه جا رو مرتب میکنیم

فروش عروسک های بافتنی خوشکل 😍 @baft_vnz

بخدا منم دوتا بچه دارم پسرم بزرگترازدخترمه صبح اسباب بازيهاشو می ریزه غروب بهش میگم دیگه جمع کن وقتت تموم شده اونم توی این تایم دیگه واقعا خسته شده .جمع میکنه واعتراضي هم نداره چون درطول روز نه بهش گیر دادم که نریز نکن ونه حرف دیگه ای و ازبازيش لذت برده اصلا هم برام مهم نیست یکی بیاد بگه نامرتب و فلان چون مهم پسرمه که شاده

هههه خوب حالا شما رومیزی هنوز میندازی من که هیچی دیگه تو خونم نیست هرچی دکوری تزیینی چیزای خطرناک دا ...

خونه مامانم رومیزیه 

خونه خودم حسابی تغییر دکور دادیم 

دخترم و باباش همه ی زندگیمن😍😘

خونه ها الان آپارتمانی شدن بچه ها طفلکيا چکارکنن همش گیر میدیم نکن ندو نریز بشین گناه دارن تورو خدا بذارين بازيشون وبکنن به سن مابرسن انقد درگیر زندگی میشن شادی يادشون ميره لااقل بذاریم الان شاد باشن 

خونم میدون جنگ نیست ولی انچنان جمع و جور هم نیسن ت...دخترم یکسال و دو هفتشه...از مبل و میز بالا پای ...

هخخهه منم امروز میز تلویزیون جمع وجورتر کردم کاشکی یه خونه جدا واسه بچه بود یکی واسه مهمونی چیزی

خدایا شکرت
دخترم ی سالشه خونه خودم که ترکیده هیچ خونه مامانمم ترکونده نمیدونم مشکلش با رو میزی ها چیه میرسه همه ...

دقیقا مثل پسر من وارد خونه بشه ببینه چیزی رومیزه زود پرت میکنه پایین

خدایا شکرت
واقعا این کوچولوها خیلی شیطونن

منم دقیقا مشکل شما رو دارم

من همیشه یک دستم شیشه شور هست یک دست دیگم دستمال باید همیشه میز ال سی دیو تمیز کنم

ماشالا قالیم که هرروز داره شامپو فرش میخوره