2777
2789
عنوان

سرطان

190 بازدید | 14 پست

خدایا فقط بگو دلیل این سرطان کوفتی چیه به کدامین گناه باید تیروئید نداشته باشم فقط میخام دلیلشو بدونم من فقط ۳۰ سالمه اطلا روحیه ندارم پس چجوری بچمو بزرک کنم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام 

آروم باش عزیز 

اول از همه چیز باید آرامش داشته باشی 

استرس از خودت دور کن 

اینقدر مثل تو بودن که تو تنها و اولین نفر نیستی 

با امید حتما روزای خوش و سلامتی کنار فرزندت خواهی داشت 

نگران نباش

عزیزم روحیتو نباز تیروئید که چیزی نیست فامیل ما داشت عمل کرد الان خداروشکر خوبه خوبه

آره شکر خدا خوب میشن 

میخواستم منم به استارتر بگم فقط خودتو نباز . اول عمل میشی بعد اگه لازم بود ید درمانی میکنی. لازم نبود دارو درمانی میشی .

در مرحله یددرمانی موهات میریزه ولی اصلا غصه نخور زودی درمیاد 

مهم اینه خوب میشی و بچه تو بزرگ میکنی 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
میدونم خوب میشم ولی ادم یه عضو بدن نداشته باشی حس بدیه 😭😭😭😭😭😭😭😭

میفهمم گلم درک میکنم واقعا خیلی سخته 

بازم جای شکرش باقیه چون قابل درمانه 

انسان با امید زنده است امیدت رو از دست نده

خودتو به راحتی نباز 

میدونم خوب میشم ولی ادم یه عضو بدن نداشته باشی حس بدیه 😭😭😭😭😭😭😭😭

ب وجه منفیش فکر نکن 

از اینکه زود متوجه شدی و درمان میشی خدا رو شاکر باش 

همه تو زندگی ی رنجی میبرن مخصوصا الان این مدل بیماری ها زیاد شده ی مدت پیگیری مداوم نیازه روتین زندگی میشه ولی با اینم کنار میای بعدش در حد دوره ای چکاپ میشی

عزیزم انشالا خوب میشی الان سرطان خیلی درمان پذیر هست باید قوی باشی بخاطر پسرت کسی و میشناسم سرطان خون فوق تهاجمی داره دکتر ها هم جوابش کردن الان ۶ ساله داره زندگیشو می‌کنه ندارد هزاران بار شکر اما روحیه شو قوی نگه داشته 

ی سوال بپرسم موقعی که می‌رفتی سونو .. سونوگرافی چی بهت می‌گفت ؟؟ چون من خودم هم مشکوکم البته غده لنفاوی فک و گلوم 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

عزیزم انشالا خوب میشی الان سرطان خیلی درمان پذیر هست باید قوی باشی بخاطر پسرت کسی و میشناسم سرطان خو ...

من همه چیم نرمال بود حتی تیرویید هم نداشتم آزمایش و سونو سالم بود و این توده زیر گلوم در اومده با جواب سونو رفتم پیش جراح عمومی شهرمون گفت مشکوکه بعد دوباره سونو نمونه برداری کرد جوابش اومده سرطان تیروئید تشخصیص داد

من همه چیم نرمال بود حتی تیرویید هم نداشتم آزمایش و سونو سالم بود و این توده زیر گلوم در اومده با جو ...

آهان انشالا که به زودی خوب میشین اگر دکتر خوب تو شهرتون نیست برو تهران پرس و جو کن تو همین نی نی سایت یا تو سایت پذیرش ۲۴ دکتر های جراح سرطان تهران یا شهر خودتون و پیدا کن برو پیش بهترین دکتر 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻