2777
2789
عنوان

واکسن 18 ماهگی

527 بازدید | 51 پست

سلام بچه خوبین من بچم رو بردم برا واکسن 18 ماهگی قطره فلج اطفال رو که خانمه زد گفت یه ده دیقه اینجا باش اگه بچه استفراغ کرد بهش دوباره قطره رو بدم اونجا که بودم هیچ مشکلی نبود و اومدم خونه مامانم تا برسم خونه مامانم یه نیم ساعت شایدم یه ساعتی طول کشید همین که بهش قطره ای=ستامینوفن رو دادم بالا آورد حالا زنگ زدم بهداشت میگه نمیخواد بیاری اون جذب شده میترسم نکنه قطره جذب نشده باشه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی درد داشت بچت؟؟؟من ماه بعد پسرمو میبرم

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

همون لحظه جذب شده بیخیال

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
از واکسن های دیگه بیشتر درد داره . پاش رو تکون نده . استامینوفن هم به موقع بش بدین . روز اول کمپرس س ...

مث قبل همون یه دونس..اخه من شنیدم ماله ۱۸ماهگی دوتا آمپوله

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
مث قبل همون یه دونس..اخه من شنیدم ماله ۱۸ماهگی دوتا آمپوله

دو تاس . یکیش درد نداره . یکیش درد داره بدجور .  قبل از حرکت بش استامینوفن بده بعد برو . خودت آرامش داشته باش که او با دیدن چهره ی شما آروم بشه ن که بیشتر بترسه . ان شاالله بیشتر روز رو میخوابه  . یه اسباب بازی جدید براش بخر  کارتون بذار  سرگرم شه

دوتا آمپوله یه قطره

مرسی وای پس باید خودمو اماده کنم ..اخه این خیلی  سوسوله