2777
2789

میگ یجوری لبآس میپوشی میخوای از دخترائ دیگ کم نیاری بااینک من بسیار موجهم 

بعد میگ توقع یکارایی رو داری من برا ننه خودمم نکردم توقع دارین ما دراریم پول شما بخورین زن باید ززنگ باشه تو پول دراوردن 

خواستم فقط ی کلام بگم شرک بااون اندام پنگوئنیت فقط سیکتیترو بزن تا نزدمش رینوم ب افکارت

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواستگار بوده

عاشقم شده بود ب اصطلاح از تابستون هی پیام میداد رفتم حرفاشو کافیشاپ بشنوم

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

بنظرم که واقعا از زندگیت حذفش کن

وارد نشده ک بخا حذف بشه رفتم حرفاش رو بشتدم

چییییییییی 

اسمم مهسات 

داش جون خودت

اهلی نیستم وحشی ام داش

بگو مرتیکه قوزمیت از این زنا میخوای که لاتی حرف میزن

یک مهسایی هست تو اینستا ویدیوش خیلی وایرال شده بود 

انرژی زنانه ش زیررررررررر صفررررررر بود 

عاشقم شده بود ب اصطلاح از تابستون هی پیام میداد رفتم حرفاشو کافیشاپ بشنوم

ارزش شما خیلی بیشتر از این موجوداته دختر خوب

اونی که عاشقت باشه مردونه میاد جلو برای ازدواج

قدر خودتونو بدونید

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

ارزش شما خیلی بیشتر از این موجوداته دختر خوباونی که عاشقت باشه مردونه میاد جلو برای ازدواجقدر خودتون ...

بالاخره زرتی ک نمیان خواستگاری اولش اشناییه بعدم خونه حرمت داره من هر ننه قمری رو حتی خواستگتر درحدم نباشه راهش نمیدم

معذرت،چه ادبیات لاتی خودتم داری

عصبیم کرده احمق بااین افکار چندش

بالاخره زرتی ک نمیان خواستگاری اولش اشناییه بعدم خونه حرمت داره من هر ننه قمری رو حتی خواستگتر درحدم ...

بله درسته، ولی واقعیت اینه پسری که واقعا مرد زندگی باشه و قصدش هم جدی باشه با همون عنوان خواستگاری و رسمی میاد جلو برای آشنایی

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بالاخره زرتی ک نمیان خواستگاری اولش اشناییه بعدم خونه حرمت داره من هر ننه قمری رو حتی خواستگتر درحدم ...

به قول همین لاتامیگفتی نه تودل میری نه توک ون 😅😅😅

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️