2777
2789

تا وقتی ک باهم هستید و مشکلی نباشهخیلی خوب و عالی و مهربون و دست و دلباز و ب سازت میرقصه 

ولی اگه از ی مسئله ای ناراحت بشم و بخوام قهر کنم و ناز کنم تا ی حدی کنار میاد ولی از ی جا ب بعد قشنگ میزاره میره واقعا مگه میشه ی ادم همچین شخصیتی داشته باشه 

اصلا براش مهم نیس اگه من خودم ب ی بهانه ای پیام دادم خودشم دوباره جوابمو میده مهربون و خوب هیچی کم نمیزاره انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده ولی اگه پیام ندادم دیگه خودشم  واقعا برنمیگرده😐😐

روز اول هم بهم گفت من ادم موندنم مگر اینکه طرف مقابل خودش نخواد

رابطه های قبلیمم هروقت طرف بود منم بودم رفت دیگه منم پیگیر نشدم

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

منم اینجوری ام ماها ترس از طرد شدن داریم ولی خوب نیست مرد اینجوری باشع

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون 

منم اینجوری ام ماها ترس از طرد شدن داریم ولی خوب نیست مرد اینجوری باشع

ی ذره بیشتر میشه توضیح بدی عزیزم

ترس از طرد شدن مگه نباید جوری باشه طرف وابسته طرف بسه این چرا برعکسه؟من خودم خیلی ب شناخت این طرحواره ها علاقه دارم ممکنه فوت مادرش تو کودکیش باعث همچین چیزی شده باشه

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین ادم وقتی یکیو نخواد مغزش خیلی کار میکنه و رو اصول و قواعد رفتار میکنه 

این اقا داره بازیت میده و واقعا هم اینجور ادما رو مخن 

موش و گربه بازی زیاد در میارن 

با خودشون میگن هرکسی مث خودش 

بنظرم واسه اعصاب و روان خودتم شده تمومش کن

ببین ادم وقتی یکیو نخواد مغزش خیلی کار میکنه و رو اصول و قواعد رفتار میکنه این اقا داره بازیت میده و ...

نه اصلا براش مهم نیستم موش و گربه بازی دربیاره کلا میره واسه همیشه هرسری من بودم بهش برگشتم خودش براش مهم نیس ولی وقتی تو رابطه هستیم باهم و قهر نکردیم همه چیش تقریبا خوبه همیشه هست هروقت بخوام پیشمه

خب دیگه بهت علاقه ای نداره که واسش مهم نیس بودی بودی نبودی به سلامت

دقیقا

ی ذره بیشتر میشه توضیح بدی عزیزمترس از طرد شدن مگه نباید جوری باشه طرف وابسته طرف بسه این چرا برعکسه ...

ببین ما میترسیم شروع کننده باشیم و پس زده بشیم برای همین منتظر میشینیم طرف مقابل بیاد ولی وقتی اومد باهاش خوب رفتار میکنیم دیگع

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون