2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکترم گفت باید امینوسنتز شم چون ترسیدم سل فری. دادم

خوب شاید ریسکت با توجه به سنت و بقیه معیارها بد نباشه. به دکترت نشون بده انشالله چیزی نیس عزیزم

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️

عزيزم ان شاءالله كه واسه شما جوابش خوب مياد واسه منم خوب بياد، كي دادي آزمايشو ؟ كي جواب ميدن؟

من خيلي اينجا خوندم دربارش اكثراً جوابها خوب اومده ولي خون به دل ميشيم تا مطمئن شيم بچه سالمه

عزيزم ان شاءالله كه واسه شما جوابش خوب مياد واسه منم خوب بياد، كي دادي آزمايشو ؟ كي جواب ميدن؟ ...

هفت اردیبهشت گفتن میاد .من ریسکم 1:117 هست شما ریسکت چقدره ؟

خدا بهترینو برام میخاد ایمان دارم  

[QUOTE=57601049]هفت اردیبهشت گفتن میاد .من ریسکم 1:117 هست شما ریسکت چقدره ؟[/QUOT

باورت میشه من ریسک ۱ به ۲۷ دیدم خوب بود جواب سل فری .الکی استرس نداشته باش.توکلت بخداباشه. 

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️
ان شالله برام دعاکنید بچه ها

منم یک به شصت بود پریروز ۰وابش اومد خوب بود نگران نشو گلم منم روزای تلخی داشتم امام سجاد انشالله شیرینیتو بده 

دوسش دارم ولی خره نمیفهمه