2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینکارو کردم.صدبارم باشه همین کارو میکنم.البته ماشینمم الان ۵۰۰اومده روش.ولی اگر طلاهام میموند بیشتر سود میکردم.اما الانم خیلی راصیم .چون ارزوم بود این ماشین.مگه ادم چند بار زندگی میکنه؟

بخر ماشینتو گاز بده عشق کن باهاش😊

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

اگه بفکر سرمایه هستی قطعا طلا ، اگه برای دل خودت زندگی می کنی ماشین بخر ، طلا هیچش معلوم نیست ممکنه باز بره بالا، اگه پارسال همه طلا خریده بودند ،الان پولشون حداقل دو برابر بود

ماشین داریم ولی پراید دلم پارس یا ۲۰۶ میخا میگم چقد زنده‌ام ولی میترسم طلا یهو بکشه بالا

من بودم نمیفروختم 

چون من عشقه طلام و با طلا دلم خوشه

و وظیفه شوهرم میدونم‌پول جور کنه برا این چیزا

من اینکارو کردم.صدبارم باشه همین کارو میکنم.البته ماشینمم الان ۵۰۰اومده روش.ولی اگر طلاهام میموند بی ...

اره خودم میگم کی از فرداش خبر داره

البته اولم ب نیت تعویض ماشین طلا خریدم ولی طی ۲ سال ۵ برابر شد

من بودم نمیفروختم چون من عشقه طلام و با طلا دلم خوشهو وظیفه شوهرم میدونم‌پول جور کنه برا این چیزا

خب طلاها رو شوهرم برا پس انداز خرید ن برا خودم ولی میخام ی بخششو بفروشم به اندازه ۴۰ گرم