2777
2789

ازاول انتخاب خودم بود دوسشم دارم ازهمه لحاظم خوبه همه تلاششم واسه زندگیمون میکنه اما از بعداز زایمانم یه جور دیگه شد هیز شد اصلا توخیابون قشنگ دقت میکنم نگاه دخترا میکنه بعدمیگه توذهنت خرابه توفلانی خیلی عصبیم حالا امروز پسرمو برد بغلش داروخونه که شیرخشک بگیره  دوستش اونجا بود دوستش رفت اونور دیدم بادختره داره میخنده اومد بیرون گفت پسرم کارراه میندازه ها زودی شیرگرفتیم اومدیم هیچی جوابشو ندادم دراومدم به پسرم گفتم ولیپسرم واقعا جنتلمن واسه غریبهها اصلا نمیخنده گفت الان منظورت منم گفتم به خودت شک داری گفت پس باعممی خجالت بکش از این رفتارات هیجی بش نگفتم چون مدام داره این رفتارشو تکرار میکنه اصلا فوبیاپیداکردم برم جمع مهمونی یاجایی که دختریا زن مجردباشه این باشون گرم میگیره خاستم بش بگم  خاک برسرت برو از مردای جنتلمن یادبگیر حتی لبخندم به احترام زنشون به کسی دیگه نمیزنن ولی گفتم بیخیال بحثمون بالامیگیره اصلا اینجوری نبود یکسال اینجور شده خیلی عصبیم چجوری حالشوبگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🦦کلا مردا منطق شعپر صفرر

حالم از این رفتاراش بهم میخوره فکرنمیکردم یه زمانی بگم اینم عین مردای دیگست تاتوخونست سرش همش توگوشیه ولی بیرون فقط یه زن بهش بربخوره گرم. میگیره بعدشم بهش بگم میگه تومغزت خرابه 

احساس کردم یکم حساسی

چون گفتی پسرم جنتلمنه به غریبه ها نمیخنده،بابا بچه ست،گیریم بخنده،چیزی نیست که

بعدشم عزیزم اگه همسرت اینجور آدمی هم هست به روش نیار،وقیح ترش نکن،حرمت های بین تون رو نشکن.

اون الان فکر میکنه کاراش نرماله ،تو فکرت مریضه‌

اینجور مشکلات فقط با راه های خیلی خیلی مسالمت آمیز یابد حل بشه وگرنه همین حرف زدن ها و کنایه ها بدتر میکنه اوضاع رو

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
هیییی خواهر شوهر منم همینه میریم بیرون پیششم به دخترا نگاه می‌کنه سوت میزنه براشون چیزیم میگم میزنه ...

راحلش اینه کمتر باهم دربیاین بیرون.جدا برین. لاقل جلو چشمت نبینی حالت بهم بخوره از این همه وقاحت

راحلش اینه کمتر باهم دربیاین بیرون.جدا برین. لاقل جلو چشمت نبینی حالت بهم بخوره از این همه وقاحت

تنها نمیزاره جایی برم برا آب خوردنم باید ازش اجازه بگیرم 

وقتیم با خودش میرم اینجوریه به دخترا نگاه می‌کنه میگه اینو ببین اونو ببین اگه دخترم نبود خیلی وقت پیش ازش جدا شده بودم ولی الان واقعا نمیتونم شرایط شو ندارم