2777
2789

سلام من هفته ۲۴بارداریم ؤ درد پریود دارم وطول سرویکسم۳۱با سونوی شکمی..ایا خطرناکه؟کسی مثل من بوده؟توروخدا اگه میتونید راهنماییم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طول سرويكست ك خوبه گلم،من تو كل بارداريم درد پريودي داشتم و دارم.همش نگران بودم،دكترم ميگه ب خاطر بز ...

پس چرا میان میگن سرویکس۳۰سرکلاژ شدیم یا استراحت مطلقیم ؟دارم میمیرم از نگرانی.دردم کمه فقطم پا میشم قط میشه

پس چرا میان میگن سرویکس۳۰سرکلاژ شدیم یا استراحت مطلقیم ؟دارم میمیرم از نگرانی.دردم کمه فقطم پا میشم ...

براي منم همين اندازه بود،من كه تو ماشين مي نشستم با كوچك ترين دست اندازي كه تو خيابون بود زيردلم خيلييييييي درد ميگرفت،اما دكترم گفت چيزي نيست خيالم راحت شد.شما هم نگران نباش عزيزم.

براي منم همين اندازه بود،من كه تو ماشين مي نشستم با كوچك ترين دست اندازي كه تو خيابون بود زيردلم خيل ...

طول سرویکس من ۳۶بود ۱۳هفته ۱۹الان یعنی تغیر میکنه؟

هی جینگیلی  جینگیلی اخماتو وا کن هی جینگیلی جینگیلی یه نگاه به ما کن😛

سلام عزیزم،،حتما با دکترت مشورت کن ،،دردات رو خوب براش توضیح بده ،،شاید احتیاج به دارو داشته باشی گلم

به شکمت دست بزن،،زبونم لال اگه دردت با سفتی شکمته،،حتما برو دکتر

دوراز جونم منم دوهفته پیش درد داشتم ،،درد توی قسمت سرکلاژ،منم سرویکسم سی هست ،به اصرار خودم سرکلاژ شدم،،استراحت مطلقم،،اما به محضه اینکه بادکترم تماس گرفتم گفت سریع برم بیمارستان ،یک هفته بستری بودم ،کلی سولفات منیزیم گرفتم،،کلی انتی بیوتیک،البته من یکم عفونت واژن هم داشتم،،،شکنم منقبض شده بود از درد زیادی،،توی این هفته ها خیلی پیش میاد،،

ایشالا که چیزیت نیس ودردات طبیعیه،،ولی اگه خیلی درد داری وقابل تحمل نیس،،سریع برو دکتر عزیزم