2777
2789
عنوان

کمک هفته ۲۴بارداری و درد پریودی..خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 2870 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان میگم شماهم قبل بارداریتون نوک سینتون یه درد نامحسوس داشت من۴روز دیگه موعدمه اما الان دست به نوک سینم میزنم کمی دردمیکنن

من موفق میشم به وزن دلخواهم برسم💪💪💪🌹🌹
چند بودی که امپول داد بهتون؟بعد کسی هس سرویکسشو هم شکمی اندازه گرفته باشه هم واژینال؟چقد فرقشه

۲۵

سرویکس هم شکمی ۴۱ بود ،واژینال ۴۳ اما سری قبل شکمی گفت ۳۰

دکترم گفت شکمی ارزش نداره

استراحتتو بیشتر کن ،اما دیروز شکمی گفت حدودا ۴۱

بعد سونوگرافی گفت اگر روزایی که درد دارین برین سونو چون رحم انقباض داره ،طول دهانه جمع شده کوچیکتر دیده میشه ،روزهای غیر درد باید تکرار کنی

طول سرويكست ك خوبه گلم،من تو كل بارداريم درد پريودي داشتم و دارم.همش نگران بودم،دكترم ميگه ب خاطر بز ...

دوست عزیز منم از اول بارداری تا الان که بیست هفتمه درد پریود دارم گاهی خیلی میترسم واقعا شما هم این طوری بودین

جواب ابلهان خاموشی است
بالای ۳۰ خوبه اما به خاطر بزرگ شدن رحم درد داری . استراحتت رو بیشتر کن بهتر میشی. منم همش درد دارم. ...

هایدی جون شما تو ماه هفت بارداری درد پریودی داشتی؟چیکار کردی؟

من کمرم و دلم درد میکنه .سرکلاژم و استراحت مطلق

💚💚خدایا جز تو پناهی ندارم پسرمو بتو سپردم💚💚