2777
2789
عنوان

سرطان

214 بازدید | 18 پست

سلام خدایا چرا این همه امتحانم می کنی بسه دیگه بچم کم بود خودم چرا سرطان تیروئید گرفتم .خستم دیگه بخدا اولش بچم راه نرفت خدا رو شکر الان راه میره الان حرف نمیزنه خیلی غصه شو میخورم الانم نزدیک یه هفته اس فهمیدم سرطان تیروئید دارم باید عمل بشم دیگه تیروئید ندارم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدا سلامتی بده .علایمت چی بود .

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

آروم خواهر من 

حتی اگر بدخیم هم باشه یه بیماری خیلی ساده است و راحت درمان میشی . چرا خودتو باختی

امضای من آیه ۳۹ سوره یونس و حدیث امام صادق بود ولی نی نی یار به علت طرح مباحث سیاسی هم امضا رو پاک کردن هم منو تعلیق کردن. فکر کنم توی امضا فقط باید به بقیه فحش داد اگه قرآن و حدیث بنویسیم تعلیق میشیم🥲🥲🥲

گلم تو فقط برای خودت تلقی مثبت رو شروع کن با باور و یقین ک خوب میشی تا سلول های بدنت به مرور زمان ترمیم شن. فیلم راز ببین بعدشم خلیا با همین قانون جذب درمان شدن به شرط رعایت درست اصولش اگر تو دائم بشینی غصه بخوری که چرا اینجوری شدم،من بدبختم، من مریضم بد میشه وضعت

اینقده غصه بچمو خوردم اینطوری شدم من که سالم بودم

عزیز من انقد خودتو و خدا رو سرزنش نکن

بیماری ساده ای هست 

امضای من آیه ۳۹ سوره یونس و حدیث امام صادق بود ولی نی نی یار به علت طرح مباحث سیاسی هم امضا رو پاک کردن هم منو تعلیق کردن. فکر کنم توی امضا فقط باید به بقیه فحش داد اگه قرآن و حدیث بنویسیم تعلیق میشیم🥲🥲🥲

بله نمونه برداری شدم حتی سونو و آزمایش هم نرمال بود حتی یکبارم قرص تیروئید نخورده بودم

خب اگ سونو نرمال بوده باز ب یه دکتر دیگ برا اطمینان نشون بده انشالله ک سلامتیتو زودتر بدست بیاری