2777
2789
عنوان

نمیتونم از خودم دفاع کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا .این هفته یه اتفاقایی افتاد که فقط میتونم بگم این هفته هفته من نبود

الان دیدم سنت کمه اما باید سعی کنی تغییر بدی خودتو عزیزم .... منم همینجوری بودم اگر کسی حقمو میخورد هیچی نمیگفتم ... 

وقتی داخل آمبولانس بود با دستای سرد و پیله بسته دست های عروسش را محکم گرفت و گفت من می‌دونم اگر برم دیگه برنمی‌گردم .. تو هم بیا تنهام نذار ...عروس گفت مادر این حرفو نزن حالت خوب میشه و زود برمیگردی ... فشارش بالازده بود ..وقتی بیمارستان بستری شد .. مدام سراغ مریم عروسش را می‌گرفت 💔..اما عروس خیلی دور بود ..سه روز وضعیتش ثابت بود اما در نهایت دنیا رو ترک کرد ...دوست خوبم میشه برای مادربزرگم فاتحه بفرستی ...

الان دیدم سنت کمه اما باید سعی کنی تغییر بدی خودتو عزیزم .... منم همینجوری بودم اگر کسی حقمو میخورد ...

در واقع سعی میکنم ولی یه چیزای باور نکردنی جلوم در میاد

منم یکبار توی یک مغازه ی خیلی شلوغ بودم و توی صف برای حساب کردن خرید منتظر بودم یک پسره جوون خودشو خیلی چسبونده بود بهم اولش فک کردم پشت سرش کسیه که اینجوری چسبیده ولی وقتی نگاه کردم دیدم دستش تو شلوارشه و هعی میخواد خودشو بیشتر بچسبونه و با نفر پشت سرش خیلی فاصله داره 

من وقتی دیدم تین حرکتشو کارشو عصبی شدم یکی زدم تو گوشش و شروع کردم جیغ جیغ کردن و فحش دادن بهش که تا اینکه دید اسپره فلفل دراوردم فرار کرد بی ناموس

همیشه باید یک صلاحی همراهت داشته باشی

[QUOTE=401044719]منم یکبار توی یک مغازه ی خیلی شلوغ بودم و توی صف برای حساب کردن خرید منتظر بودم یک پسره جوون خودشو خ ...[/QUOTEچندبار برگشتم پشت ولی طرف خیلی عادی روش اونور بود