2777
2789

دخترم کلاس هشتم هست خیلی درساش ضعیفه چیکار کنم براش که درساش خوب بشه بودجه زیادی ندارم چون همسرم میگه از داخل اینترنت یاد بگیره نمیتونم کلاس های تقویتی ثبت نام کنمش اگه میشه کمکم کنید راهنماییم کنید تا بتونم به دخترم کمک کنم تا آینده اش خوب بشه دعاتون میکنم 😘

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️

باید بخونه

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چیکار کنه درساش خوب بشه

درس بخونه دیگه کاری نمیخواد که تا نخونه چیزی تمیشه 

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

فرهنگسرا ها معمولا كلاس هاى تقويتى گروهى با هزينه كم برگزار ميكنن

فرهنگ سرا کجاست از کجا پیدا کنم عزیزم 

نیازی به هزینه نیست خودت باهاش کار کن معمولا انگیزه برای درس خوندن ندارن صحبت تاثیر داره میتونه مسیرشو عوض کنه و تلاش کنه

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
درس بخونه دیگه کاری نمیخواد که تا نخونه چیزی تمیشه

کلاس تقویتی خوب نیست خب چطور بهتر یاد بگیره 

من هشتم بودم برای ریاضی فیلمای طاهره شهرکی رو میدیدم خوب بودن فک کنم تو گوگل یا شاد باشه 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری