2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازمایش ادرار بده واسه عفونت ادراریممکنه قارچ هم داشته باشی

وای خواهر اعصابم بهم ریخته میترسم بخام پریود شم

دل درد یکمی سوزش ادرار دل درد موقع ادرار معده درد ضعف معده گرسنگی بعد غذا در صورتی ک انگار هیچی نخوردم کم شدن ترشحات ۲ روزه اینا علائممه 

اینم بگم خیلی استرس دارم

واژنت بوی بد نداره؟

نه

دل درد یکمی سوزش ادرار دل درد موقع ادرار معده درد ضعف معده گرسنگی بعد غذا در صورتی ک انگار هیچی نخوردم کم شدن ترشحات ۲روزه اینا علائممه 

اینم بگم خیلی استرس دارم

نهدل درد یکمی سوزش ادرار دل درد موقع ادرار معده درد ضعف معده گرسنگی بعد غذا در صورتی ک انگار هیچی نخ ...

چن وقت پیش پریود بودی؟

ممکنه به خاطر تنبلیت پریودت نامنظم باشه و اینکه میگی استرس هم داری جلو بندازه 

بعضیا نزدیک پریودی شکمشون حالت وقتی که ببخشید اسهال میشن و میگیره 

چن وقت پیش پریود بودی؟ممکنه به خاطر تنبلیت پریودت نامنظم باشه و اینکه میگی استرس هم داری جلو بندازه ...

نزدیک ۲ ۳ هفته پیش ۲ روز لک دیدم و تموم شد لک قهوه ای 

من اکثرا پریودام لک بینیه نمیدونم این ماه چون فعالیت داشتم شدید میشه یاگ

خشکی واژن، سوزش ادرار و دلپیچه می‌توانند ناشی از کاهش سطح استروژن به دلیل یائسگی، بارداری، شیردهی، یا برخی داروها باشند، اما عفونت‌های قارچی، تریکومونیازیس و واژینوز باکتریایی نیز از علل شایع این علائم هستند
. برای تشخیص و درمان صحیح، به خصوص اگر علائم شدید یا مداوم باشند، مراجعه به پزشک متخصص زنان ضروری است.

خشکی واژن، سوزش ادرار و دلپیچه می‌توانند ناشی از کاهش سطح استروژن به دلیل یائسگی، بارداری، شیردهی، ی ...

چیکا کنم یعنی علائم پریوده ۲ روزه اینجورم

دل درد یکمی سوزش ادرار دل درد موقع ادرار معده درد ضعف معده گرسنگی بعد غذا در صورتی ک انگار هیچی نخوردم کم شدن ترشحات ۲روزه اینا علائممه 

اینم بگم خیلی استرس دارم