2777
2789
عنوان

بچه ای که موقع غذا خوردن یه جا بند نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 24 پست
وا طبیعیه دیگه همه تو این سن همینجورین.... بزار هرجور که راحته بخوره اگه حوصله ش سر میره مقدارش رو ک ...

نه والا طبیعی نیست، مربی مهدش فیلم میفرسته ۲۰ نفر نشستن خودشون میخورن پسر من بالا میاره، بلند میشه میره بدو بدو

نه والا طبیعی نیست، مربی مهدش فیلم میفرسته ۲۰ نفر نشستن خودشون میخورن پسر من بالا میاره، بلند میشه م ...

اگه اونا 3 ساله هستن اونا طبیعی نیستن عزیزم 

بچه 3 ساله همینه جنب و جوشش زیاده زود 

حوصله ش سر میره 

منظورت از بالا آوردن چیه؟! 

ینی میشینه غذاشو میخوره بعد ا س ت ف ر اغ میکنه؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله اگه تی وی نباشه استفراغ میکنه

خب پس شاید مشکل داره 

دکتر بردیش؟! 

سالمه؟! 

اگه سالمه ینی از عمد اینکارو میکنه؟!.... 

اگه از عمد میکنه خیلی عجیبه 

حتما با یه مشاور مختص کودک صحبت کن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خب پس شاید مشکل داره دکتر بردیش؟! سالمه؟! اگه سالمه ینی از عمد اینکارو میکنه؟!.... اگه از عمد میکنه ...

همون اول توی تاپیک  گفتم بخاطر بیماری زیاد غذا نمیخوره 

همون اول توی تاپیک گفتم بخاطر بیماری زیاد غذا نمیخوره

آره خب زیاد غذا نخوردن خیلی متفاوته با اینکه غذا بخوره از عمد برگردونه همه رو نمیدونم بازم.... 

اگه بخاطر بیماری‌ش نمیتونه بخوره و برمیگردونه اون بحثش جداست عزیزم اگه اینجوریه خودتم میدونی دیگه بیماره باید باهاش راه بیای چیزایی که بیشتر میلش میکشه رو براش درست کنی بخوره 

اگه اینجوریه ان شاء الله خدا زودتر شفاش بده خیلی سخته

خودش جز میوه هیچی نمیخوره ، یه هفته هم فقط میوه بخوره زخم معدش عود میکنه دیگه حتی آب هم نمیتونه بخور ...

بچه ات مشکل حسی داره ببرش کاردرمانگر حسی درست میشه

همتای مامانم بودم❤