2777
2789

تو مدرسه دانش آموزا بم میگن خصوصی بشون آموزش بدم

ولی خب معمولا جواب رد می دم ...

به نظرم یه معلم به راحتی می تونه درآمد بالا داشته باشه بیشتر از هر شغلی ...بخاطر وقت آزاد زیادی هم که وجود داره کلی کارا میشه انجام. داد..

من اگه وقتشو داشتم کلی ایده داشتم برای کارا و درآمدهای بالا..تعجب می کنم اونایی که فکر می کنند معلم شی باید سطح پایین مالی رو تحمل کنی...خب طبیعیه .وضع مالی بهتر ریسک می طلبه...ایده ...کار بیشتر ...زمان بیشتر...

نمیشه با نصف سال کار کردن درآمدمون برابر باشه با کسی که به لحاظ تایم و ریسک کاری  و ایده و انرژی چند برابر داره زمان می‌زاره

علت اینکه نمی تونم وقت بزارم چون  کارای دیگه هم انجام میدم واسه همین دلم می خواد وقت آزاد داشته باشم و به فکر پول و درآمد بیشتر نیستم....فقط باید ذهنت کار کنه منتظر نشینی ریسک کنیم انرژی بزاری ...بلند شیک حرکت کنی ناله نکنی همین

خب برای کلاس خصوصی باید یه تایمی بزاری دیگه..یه تایم اضافه تر

در صورتی که شغل دیگه با همون ساعت کاری حقوقشون بالاتره،بدون تایم اضافه.

بجز تابستوناا

همگی به ریسمان محکم الهی چنگ‌ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برای کلاس خصوصی باید یه تایمی بزاری دیگه..یه تایم اضافه تردر صورتی که شغل دیگه با همون ساعت کاری ...

عزیز شغل دیگه تایم کاریش خود به خود  خیلی بیشتر از معلمیه و داره حقوق بیشتری می گیره طبیعیه!!

به جز تابستوناشو خوب اومدی

تابستون خودش سه ماهه نود روز !یعنی یک چهارم کل سال داره کمتر کار می کنه!

روزای دیگه هم ساعت کاری خیلی کمتره...کدوم شغلی روزی پنج ساعته با دو روز تعطیلی بیشتر تو هفته!!!

چی چطور؟

میگم چطور حساب کردید...

بقیه کارمندا هم نزدیک‌۸ میرن یا ۷و نیم تا یک و دو 

معلم هم‌تقریبا همینِ .

بحث معلم ابتدایی متفاوته.

اما در کل حقوق معلم‌پایین و در شان نیست‌

الان یه مرد معلم قطعا باید یه کار دیگه داشته باشه که میشه دوتا دغدغه کاری..

ولی مرد‌کارمند همون‌یه کار رو‌ انجام میده،میتونه شعل دوم داشته باشه یا نه،حتی با یه شغل روزگارش میگذره ولی معلم نه.‌

عزیز شغل دیگه تایم کاریش خود به خود خیلی بیشتر از معلمیه و داره حقوق بیشتری می گیره طبیعیه!!به جز ت ...

بله گفتم بجز تابستونا،چون دارم منطقی حرف میزنم.

آقا حقوق معلم ها رو زیاد کنند ولی اون سه ماه رو حقوق ندن.مگه تعطیلی دست معلم ها بوده که میگید دو روز تعطیلی؟؟؟

سر و کله زدن با ۲۰،۳۰ تا داشن آموز متفاوت و اولیاهای متفاوت مگه اعصاب و جونی برای آدم میذاره که بخواد به شغل دیگه و تایم دیگه فکر کنه؟؟اون معلم بچه نداره،زندگی نداره؟؟

یه مرد معلم متأهل چجوری باید زندگی‌کنه با این حقوق؟؟

میگم چطور حساب کردید...بقیه کارمندا هم نزدیک‌۸ میرن یا ۷و نیم تا یک و دو معلم هم‌تقریبا همینِ .بحث م ...

عزیز بقیه کارمندها حدود شش تا هفت صبح کارشون شروع میشه کی گفته هشت!!!!تا دو دو نیم بستگی به شهر ممکنه پنج شنبه ها هم برن..

هر روز هفته کل سال !

در حالیکه معلم علاوه بر پنجشنبه جمعه یک روز دیگه تو هفته تعطیله 

من معلمم یک ربع به هشت تا دوازده و نیمه

برای کارمندو دو سه ساعت کم گفتی تا نزدیک به معلم شه

در حالیکه اینطور نیست!!

تازه این ساعت کاری کارمند ادارست ...

کارمند بانک و بعضی جاها خیلی ببشتره...

تابستون و عید و امتحانات و سرما و آلودگی و اینا هم که بماند ...

به عنوان یه معلم دارم این حرفو می زنم «حقوق در شأن معلم نیست» و این حرفا شعارهای جاافتاده ی اشتباهیه...! قشنگ به نظر میان اما صرفا بازی با احساساته همین!

مگه فقط. معلم شأن داره؟

همه ی مشاغل شأن و شخصیت دارن اگه سالم باشند...

حقوق رو با شأن حساب نمی کنند حداقل به نظر من این کار درست نیست...

اگه حقوق معلم الان خیلی کمه فقط بخاطر تورمه بالاست ...در واقع حقوق همه ی کارمندها کمه... فقط معلم نیست که...

معلم ها بیست سال پیش با همین حقوق کمتر نسبت به بقیه،می تونستند ماهانه سکه پس انداز کنند...!!

پس علت کم دیده شدن حقوق معلم فقط تورم بالاست و الا  اصلش کار درستی کردند بخاطر تعطیلی زیاد کمتر از بقیه در نظر گرفتند...

در ضمن یعنی چی که میگی میشه دو تا دغدغه کاری!!

خب بشه همینه دیگه همه مشاغل همینن دغدغه زیاد ...کارمندا معمولا دو تا شغل دارن..الان همسر من کارش آزاده ...ده تا دغدغه داره..درگیره صبح تا شب درآمدشم خوبه...

دغدغه ی کاری بیشتر...انرژی و زمان بیشتر ...در آمد بیشتر ...کاملا منطقیه

بله گفتم بجز تابستونا،چون دارم منطقی حرف میزنم.آقا حقوق معلم ها رو زیاد کنند ولی اون سه ماه رو حقوق ...

جوابتونو دادم تو پست دیگه ای...

اون سه ماه رو ندن به جاش تو سال زیاد کنند میشه همون دیگه!فرق خاصی نداره ...اینکه دو روز در هفته تعطیلند جزوی از شرایط کاریه...برای من خیلی راضی کنندست من دوست داشتم شغلی داشته باشم که تعطیلی زیاد داشته باشم و حقوق کمتر ....پس انتخابش کردم...کسی که دوست نداشته تعطیل باشه و حقوق بیشتر باید شغل مناسب خودش رو پیدا می کرده...

خ

میگم چطور حساب کردید...بقیه کارمندا هم نزدیک‌۸ میرن یا ۷و نیم تا یک و دو معلم هم‌تقریبا همینِ .بحث م ...

همه شرکتها ۸ صبح میرن تا ۴ بعد از ظهر 

حقوق اداره کار نگاه کنین برای روزی ۸ ساعت کاری ور نظر گرفته شده 

فقط توی شهرستان کوچیک هست که تا ۲ سرکارن و ساعت اداره کار پر نمیکنن 

من فقط در مورد ساعت کاری گفتم اصلا نرخ حقوق مبحث من نیست هر چی می فرمایید حق با شماست