2777
2789

چه حس خوبی بود

همیشه کالا و وسایل برقی می گرفتیم 

ولی وسایل سوپری  و ... نمی خریدم.

امروز چیزهایی مثل کره و پنیر و دوغ  و .... سفارش دادم برام آوردن

خونه مون طبقه ی چهارم است . از چهار طبقه اومد یالا 

من راحت تحویل گرفتم

قبلا اصرار داشتم  خودم حضوری از فروشگاه بخرم

گاهی صبح که برای خرید می رفتم  بیرون دیگه به بقیه ی کارهام نمی رسیدم .

خیلی هم سریع اومد

تا سفارش دادم دیدم زنگ  در را زد

سریع هم اومد پشت واحد ما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخیولی من خرید حضوری خیلی بیشتر دوست دارم

من هم همینم

ولی خیلی تو بازار می چرخم هی نگاه می کنم 

هی قیمت می کنم

یکهو یک چیزی می بینم لازم ندارم وسوسه میشم می خرم

بعد از کارهام می مونم 

دیگه امروز گفتم دقیقا همون چیزهایی که می خرم اینترنتی بخرم

تا پشت در واحد میان جدی؟ خودتون گفتید بیاره بالا یا خودش آورد؟

یک بار اسنپ فود پیتزا سفارش داده بودم

اون هم خودش پله ها را اومد بالا پشت در واحد تحویل داد

جایزه یک پیتزای اضافه هم روش گذاشته بود

سرویس خوراکیش بدرد تهران میخوره که سریع تحویل میده توی همون روز اگه اشتباه نکنم، ولی دیجی کالا دیگه در کل بدرد نمیخوره آشغال شده، از کالاهاش گرفته که اکثر اوقات مغایرت دارن و مشکلی دارن، جدیدا هم هر سفارشی بدی انقدر بی مسئولیتن اگه فروشنده کالارو نداشته باشه بدون اینکه بهت زنگی بزنه هماهنگی بکنه با تاخیر اونم یک هفته بعد بهت میگن کالارو نداریم و سفارشتو کنسل میکنن، ده بار این اتفاق برام افتاد، نسبت به باقی فروشگاهای اینترنتیم زورش میاد یه کد تخفیف بهت بده با اینکه این همه سال مشتری باشی هزینه ارسالشم که بماند، دیجی کالا تا چندسال پیش خوب بود الان کلاهـبردار شده

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

سرویس خوراکیش بدرد تهران میخوره که سریع تحویل میده توی همون روز اگه اشتباه نکنم، ولی دیجی کالا دیگه ...

سوپری که خیلی سریع اومد.

من همسرم  زیاد سفارش میده  برای کالاهای خودش

ولی من بدترین خریدم کوله ی کوهنوردی بود.

یک کوله سفارش دادم

هم دیر اومد

هم با عکسش فرق داشت

جنس افتضاح 

اصلا از اون کوله استفاده نکردم

حوصله هم نداشتم  پس بدم

شرمم می اومد بندازم پشتم  

سوپری که خیلی سریع اومد.من همسرم زیاد سفارش میده برای کالاهای خودشولی من بدترین خریدم کوله ی کوهنو ...

بازم خداروشکر اتفاقاتی که برای من نیوفتاد یا اشخاص دیگه رو ندیدین، قبلا برای تاخیر یا نداشتن سفارش بهت زنگ میزدن و یا حداقل میگفتن کمی دیرتر کالاتون آماده میشه، جدیدا با یک هفته تاخیر فقط یک پیامک میدن و لحظه اخری سفارشتو لغو میکنن!!! حقیقتا شاید سوپرمارکتیش توی تهران خوب باشه اونم چون دیجی کالا انبار خودشو داره، ولی فروشگاهش دیگه بدرد نمیخوره، از اسنپ و فروشگاهای دیگه استفاده کردم هم تخفیف دادن و هم ارسالشون ارزون تر بود و یا رایگان بود و هم حداقل لحظه آخری لغو نکردن و برای مشتری ارزش قائل بودن

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁