2777
2789

هفته سوم هست تا جای که میدونم لکه های قهویی هست 

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا جایی که من میدونم 

دقیقا همون روزی که پریود باید بشی و نمیشه یه لکه بینی خفیف میشه. که رنگش بیشتر قهوه ای رنگه

معمولا با اون میفهمن باردارن یعنی قبلش

و اینکه درصد کمی از خانوما خونریزی لانه گزینی دارن

سوال منم هست من دقیقا از دیروز لکقهوه ای دارم دیروز ک کلا خیلی خیلی کم امروز. میشه گفت لک 

دقیقا دیروز موعدم بوده بی بی چک هم منفيه 

چهارساله تو اقدامم میشه دعام کنيد 

آقا جان شرمنده ام دعا هایم برای بچه است نه تمام شدن غيبتت اللهم عجل لوليک الفرج
تا جایی که من میدونم  دقیقا همون روزی که پریود باید بشی و نمیشه یه لکه بینی خفیف میشه. که رنگش ...

ممنون عزیزم من میخواستم مطمئن بشم اخه منم فکرکنم هفته سوم هستم و درحد یک یا دو لکه خیلی کوچیک بود

خیلی کم هست؟یعنی قابل تشخیصه؟

بعضی ها تشخیص میدن و کمه،مقدارش به خون بیفتی خدای نکرده بچه سقط میشه

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
هفته سوم یعنی یک هفته به پريودت مونده  چطور فهمیدی بارداری

هفته سوم میشه درس موعد پریودت من از لحظه ای گفتم که پریودش تموم شده نه از شروع پریود

ان شاالله عزیزم خبرای خوب باشه براتون

الان شما بی بی چکت مثبت شده?برا من منفی هستش 

پس من باردار نیستم چون بی بيچکم منفيه 

ان شاءالله صحیح و سالم و و به موقع دنياش بیاری 

خدا حفظ کنه برات نی نی تو